Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Șoferul care a ucis un sătmărean în Bruxelles s-a predat poliției belgiene

Șoferul care l-a ucis pe tânărul sătmărean B. I. Petrișor după ce l-a lovit cu mașina în centrul Bruxelles-ului s-a predat Poliției, anunță presa din Belgia.

A.M., în vârstă de 24 de ani, este interogat cu privire la fapta sa, iar judecătorii vor decide în următoarele 48 de ore dacă îl vor aresta sau nu pe ucigaș. Presa belgiană mai informează că bărbatul era de ceva vreme în atenția polițiștilor.

Reamintim că Tânărul B. I. Petrișor, din Călinești-Oaș, a fost lovit de un autoturism în apropiere de Place Rogier, în centrul Bruxelles-ului. Tragedia a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 4:45, iar sătmăreanul a decedat pe loc, transmite presa belgiană. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fiind deocamdată de negăsit.

B. I. Petrișor avea 21 de ani și trăia de mai mult timp în Belgia, acolo unde era plecat la muncă. Primele mesaje de condoleanțe au apărut deja pe contul de Facebook al tânărului sătmărean: ,,Cuvintele sunt de prisos…aveai toată viața înainte, sincere condoleanțe familiei iar ție drum lin spre cer suflet bun!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.