Ultima actualizare: azi, 12:40
Locale

FOTO. Tânăr sătmărean, lovit mortal de o mașină în Belgia. Șoferul este căutat de polițiști

Un tânăr sătmărean și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de o mașină în Belgia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Totul s-a întâmplat duminică dimineața.

Tânărul B. I. Petrișor, din Călinești-Oaș, a fost lovit de un autoturism în apropiere de Place Rogier, în centrul Bruxelles-ului. Tragedia a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 4:45, iar sătmăreanul a decedat pe loc, transmite presa belgiană. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, fiind deocamdată de negăsit.

După ce au verificat camerele de supraveghere din zonă, polițiștii din Belgia a reușit să identifice mașina cu care a fost lovit tânărul sătmărean: ,,Plăcuța de înmatriculare și daunele observate pe vehicul corespund mașinii suspecte”, mai informează presa belgiană.

B. I. Petrișor avea 21 de ani și trăia de mai mult timp în Belgia, acolo unde era plecat la muncă. Primele mesaje de condoleanțe au apărut deja pe contul de Facebook al tânărului sătmărean: ,,Cuvintele sunt de prisos…aveai toată viața înainte, sincere condoleanțe familiei iar ție drum lin spre cer suflet bun!”

Un comentariu

  1. sdgd Răspunde

    O mai fost lovita mortal o fata din Satu Mare, tot in Belgia, tot pe trecerea de pietoni, in Bruxelles, in luna mai parca. Ciudat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.