Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Un sătmărean a fost lăsat fără mașină în Vama Halmeu. A fost prins de câinele polițist

În cursul zilei de ieri, 17 iulie a.c., în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, sătmăreanul Z.S., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni că ar transporta țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, ajutați de câinele polițist Pebaha, au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roțile din spate ale autoturismului, cantitatea de 476 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare totală de 2.142 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, autoturismul fiind reținut până la plata amenzii.

Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. Radu Răspunde

    Da senzational! Si camioanele cu tigari trec fara probleme :)) praf in ochi sa nu zica lumea ca nu si fac treaba.

  2. Raul Răspunde

    Ce camioane…. Vagoanele trec…

  3. Garuboz Răspunde

    Mergeti in Piata Somes langa Spitalul Nou si vedeti cum bronzatii vand tighi langa cei doi politisti locli (unu mai burtos si mustacios lam retinut).Am intrebat comercianti din piata cum s-e poate si au zis pai este sub protectia politiei asa este tot timpul.Deci acest fenomen este protejat si coordonat de cei care ar trebui sa-l elimine si caresi iau leafa (babana )din banii nostri asa ca ce mai arata prostimii este apa de ploaie s-au cum zic americanii victime colatelare.

  4. Beny Kira Răspunde

    Autocarele lui Adrian Cozma de ce nu le verifica nimeni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.