Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTOGALERIE. Accident în municipiul Satu Mare. O mașină a fost proiectată într-un copac

Un accident de circulație a avut loc în centrul municipiului Satu Mare, mai exact pe Bulevardul Vasile Lucaciu. O mașină staționată pe marginea drumului a fost izbită de șoferul unui Audi ce ar fi pierdut controlul volanului.

În urma impactului, autoturismul marca VW a fost proiectat într-un copac. Șoferul vinovat ar fi plecat de la fața locului și i-ar fi lăsat proprietarului autoturismului VW un bilețel pe parbriz.

Imaginile au fost postate de către cei de la Drivers SM: ,,Autoturism Volkswagen parcat, luat la țintă de un Audi pe Bulevardul Vasile Lucaciu înainte de semafoare. Pe parbrizul Volkswagen-ului se află un bilețel, probabil cu numărul celui care a provocat accidentul”, spun activiștii.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Haudiul o ratat decolarea?!?

  2. mae Răspunde

    beat crita ……alcolemie 100%

  3. Adevarul Răspunde

    Inainte sa scrieti ceva si nici nu stiti adevarul mai bine nu scrieti nimica PortalSM
    1. Nu a pierdut controlul asupra masinii
    2. A sarit un caine in fata masinii si nu a vrut sa il loveasca , din cauza asta a intrat in VW
    3. Biletelul a fost lasat pe parbrizul masini VW de catre Politia SM deoarece soferul cu Audi a sunat la Politia SM ca sa fie trimis un echipaj la fata locului .
    4. Accidentul sa intamplat noaptea tarziu si nu ai de unde sa aflii cine este propritarul masinii VW si din cauza asta a sunat la Politie si nu a plecat de la fata locului .
    5. A fost testat cu Etilotest, rezultatul find negativ ,0% deci nu alcolemie domnul MAE
    6. Din pacate cu toti avem de cateva ori ghinion in viata asta

    • Pop Ioan Răspunde

      Mai nou nu functioneaza baza de date al politiei noaptea “tirziu”? Dar , totusi , ce viteza a avut Audi-ul ca a dislocat pina si puntea spate al “partenerului”?

  4. 007 Răspunde

    @ Adevarul,este imposibil de gestionat si de educat ,cat de cat,unii postaci de pe aici,dintr-un simplu motiv,genetica inteligentei si a bunului simt,este foarte departe de gena lor.Unii ajung cu mediocritatea afisata, pana la limitele cele mai penibile a speciei ,acuzand si judecand ,cu tente paranoide,daca nu chiar medicale, pe toata lume si in toate domeniile.Acest tip de indivizi nu au tratament,nu au tratament pentru ca impotriva prostiei nu s-a gasit inca vreun leac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.