Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTOGALERIE. Sătmărenii au aprins candele pentru fetele ucise în Caracal

Mai mulți sătmăreni s-au adunat în această seară în Centrul Nou al municipiului și au aprins lumânări și candele pentru Alexandra și Luiza, fetele ucise cu bestialitate în Caracal.

Sătmărenii au păstrat un moment de reculegere și au transmis și un mesaj autorităților după ce Alexandra Măceșanu, ultima victimă a criminalului Gheorghe Dincă, nu a putut fi salvată: ,,Alo, 112! Sunt Alexandra și vreau să trăiesc”.

În această după-amiază, suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut ambele crime: atât în cazul Alexandrei Măceșanu (15 ani), cât și al Luizei Melencu (18 ani), a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale. El a mai spus și că le-a bătut pe cele două adolescente.

 

 

10 comentarii

  1. Parinte Răspunde

    Poate se adună toți părinții…Dumnezeu s-o odihnească printre Îngeri!

  2. gheorghe Răspunde

    Poate daca era vreo invitatie la bere si mici veneau mai multi.Sau daca vreun politruc voia sa mai minta ceva ,veneau cativa lingai si gura casca sa primeasca o strangere de mana lipicioasa.Se vede ca in satmar lipseste spiritul civic si solidarizarea in cazuri de acest fel si asta tot datorita politicului care ne-a dezbinat.Pacat ca in societatea noastra se intampla astfel de grozavii care te fac sa te intrebi daca astfel de specimene(animal-este un cuvant bland,pentru ca animalul nu face asa ceva) merita sa traiasca sau ar fi mai bine sa se aplice legea Talionului.Ce ziceti de garzile civile?Vad ca statul roman prin institutiile sale nu poate si nu vrea sa ne apere de nemernicii care traiesc pe aceste plaiuri.Sa auzim de bine si o saptamana frumoasa!!

  3. y Răspunde

    Concluzia mea este că statul român prin instituțiile abilitate nu protejează cetățenii onești. doar încearcă. Fără nici o supărare dar din Colectiv (de la care au trecut 4 ani !) sau de la avionul prăbușit în Apuseni și localizat greșit (de la care au trecut 5 ani și jumătate !) nu văd o schimbare de fond în abordarea problemei. Acum probabil se vor forma comisii și comitete, anchete peste anchete și atât. Mie mi-e rușine. Lor nu cred că le este. Demisiile sau demiterile (oricâte ar fi) nu rezolvă problema.
    PS. Azi am primit alertă ro-alert pe telefon. Nu vreau să reproduc înjurătura mea.

    • x-ulescu Răspunde

      poate daca il injura pe werner ..sts-ul ..platit cu bani multi ..localiza telefonu in 10 sec.

      • y Răspunde

        Probabil cum spui. Dar așa ceva în Europa în secolul 21 în era tehnologiei este pur și simplu inacceptabil. Adică criminalul are drepturi dar minorei (de fapt minorelor) i se refuză inclusiv dreptul la viață! Nu că mi-e rușine, ci mi-e rău, mi-e o scârbă groaznică. Eu în locul tutei de Dăncilă 20-20 aș fi demisionat. Nu că ar fi principala vinovată dar KW Iohannis e fraier dacă nu exploatează momentul în favoarea lui și în detrimentul PSD.

    • satmarean Răspunde

      Si atunci si acum este sef de comisie arafat, pe care l-au impins in fata pentru ca are popularitate si vorbele la el. nu va asteptati la nimic bun.

      • x-ulescu Răspunde

        exact procuroru ,sts istu plictisit si nervos ca e deranjat ..o sa ramana la posturile lor caldute ..am auzit ca sefu sts-istilor si-a dat demisia ,is curios ce post si ce salariu primeste ca premiu

  4. y Răspunde

    Gluma zilei. Guvernul va înființa un comitet interministerial (PREZIDAT DE RAED ARAFAT !!!) pentru îmbunătățirea serviciului 112. Atât a înțeles onor guvernul. Mai votați pesede că merită din plin voturile noastre.?

  5. cetatean Răspunde

    Dacă o maimuță în JUNGLĂ este atacată, sar celelalte maimuțe să o salveze! Noi suntem mai rău decât în junglă, cei ce trebuie să ne salveze sunt COMPLICI LA CRIMĂ! RUȘINE! Sper că absolut toți acești incompetenți și nesimțiți să fie dați afară și să li se interzică să se mai angajeze în instituțiile statului. Și mai ales sper să fie toți judecați și trimiți la închisoare. Cu toții au omorât o fată nevinovată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.