Ultima actualizare: azi, 08:27

Publicitate

Ofertă de joburi de neegalat: Bonusuri remarcabile, primă de sezon pe perioada verii și primă de vacanță la SumiRiko AVS Romania

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă atractiv, bine plătit, dar și motivant, tot ce trebuie să faci este să îți îndrepți atenția către SumiRiko AVS Romania, iar cei de acolo te vor surprinde cu una dintre cele mai bune oferte de pe piața muncii din județul Satu Mare.
Companie de producție în domeniul automotive, cu sediul în Parcul Industrial Sud nr. 11, le oferă angajaților săi condiții bune de lucru, plus o sumedenie de recompense ce nu pot trece neobservate, inclusiv Petrecere Anuală de Crăciun sau evenimente de consolidare a echipelor pentru întregul colectiv.
La SumiRiko AVS Romania ești în siguranță din toate punctele de vedere, ba mai mult, ești plătit și atunci când pleci în concediu pentru că fiecare angajat merită să aibă o vacanță liniștită, iar când revine la lucru să fie mai motivat și binedispus ca oricând. Iar surprizele nu se opresc aici. Pe lângă faptul că ești recompensat cu premii anuale (8 Martie, Paște, vacanță, Crăciun), lunare sau de fidelitate, ai posibilitatea de a promova și de ați clădi astfel o carieră fructuoasă acasă la tine, în județul tău. Și cum lucrurile mari se construiesc cu pași mici, nu e nevoie să fii expert ori să ai foarte multă experiență în domeniu, deoarece formarea se face la locul de muncă.

Este important de reținut că pentru perioada de vara se acorda prima de vacanţă şi de sezon în valoare totală de până la 2000 de lei brut pentru membrii echipei SumiRiko AVS Romania.

Plus, odata cu angajarea ta, dacă mai propui spre angajare o cunoştinţă, o rudă sau un prieten SumiRiko AVS Romania îţi oferă un premiu de 700 lei brut pentru fiecare persoană recomandată şi angajată.
Viitorul tău la SumiRiko AVS Romania poate să înceapă chiar acum. Compania angajează atât doamne cât şi domni, în funcţiile de operatori în producție, precum şi electricieni, lăcătuși în întreținerea utilajelor și stivuitoriști. Pe lângă beneficiile de care ți-am povestit deja, trebuie să știi că pentru poziţia de operator în producţie cei de la SumiRiko AVS oferă un salariu brut de până la 3.000 de lei, tichete de masă plus o masă caldă pe zi în cantina firmei. De asemenea, compania asigură transport gratuit pe raza orașului sau decontarea integrală a abonamentului pentru persoanele din afara orașului.

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Câtă vrăjeală. Până la 3000 Ron brut,deci maxim, adică 1600 net maxim. Lucru în trei schimburi,lucrezi cu cauciuc deci toxic, căldură mare, numai avantaje. Păi la stat și femeia de serviciu ia mai mult. De ce ar lucra cineva la privat pe salarii de nimic, când la bugetari e boierie. Bine, trebuie o mica șpagă să prinzi post dar apoi ești rezolvat. 1600 Ron ,350 euro, mamă ce ofertă. De aceea se bat toți să se angajeze.

    • Yon Răspunde

      Salut,
      Companiile se “scot” prin faptul că îți oferă diverse beneficii,care conform unui studiu interesant salariați preferă pachete de beneficii în locul unui salariu mai mare,dar pachetele salariale sunt prin CCM care se negociază cam din 2 în 2 ani,iar dacă compania consideră că nu mai sunt sustenabile,nu se mai acordă și punct,la revedere.
      Bineînțeles că sunt mai mici salariile în privat față se stat,pentru că intervine un lucru care,la stat nu se ia în considerare,profitul.
      Nimeni nu vine să îmbogățească pe nimeni,din contră,unde muncă este ieftină,acolo se merge,ca și multinațională,nu trebuie să ne tot foim,în România din păcate muncă este ieftină,mai ales în partea aceasta de țară.Exemplu:în Timișoara un muncitor pe bandă(tot respectul) este mai bine plătit ca și un economist din Satu Mare,ceea ce nu e normal,iar un economist din România este de 4 ori mai ieftin decât unul din Germania sau Austria.,tot nu este normal din moment ce suntem în UE și suntem alineați cu restul țărilor membre,în afară de salarii.
      Ăsta e adevărul

  2. Road Runner Răspunde

    Că e muncă multă şi salarii cam mici o înţeleg, pot trece peste asta, dar când mai şi eşti regulat la cap aiurea de câte un coate goale maţe fripte de pupincurist ajuns şăf, doar ca să-şi demonstreze lui ce mare sculă cu basculă l-o făcut mă-sa, deja pare cam prea mult.

    • Altu Răspunde

      Nu e așa greu de înțeles. Dacă pui în funcție unul care gândește,el mai are întrebări și nu e bine. La multinaționale trebuie doar executanți, și pe cine poți conduce mai bine? pe cel prost ,normal. Iar cu beneficiile alea, apă de ploaie,de ex. Drm are 4 premii anuale care însumează 600 Ron, de 10 ani nu s-au schimbat . Sunt premii serioase nu glumă. Și ce e mai tare că fraierii cu salarii mizere țin în spate hoarda de bugetari și pensionarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.