Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Patru puștani, la furat pe un șantier din Țara Oașului. Prejudiciu de 3.000 de euro

În urma examinării urmelor papilare ridicate de la fața locului de către specialiști criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și a activităților investigativ-operative întreprinse de polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au fost identificate și prinse persoanele bănuite că în 1 iulie a.c., ar fi comis o infracțiune de furt calificat, pe raza localității Călinești Oaș.

Astfel, polițiștii au depistat patru tineri de 16, 18, 19, respectiv 29 de ani, din localitățile Remetea Oașului și Negrești Oaș, bănuiți că la data de 1 iulie a.c. au pătruns prin escaladarea geamului într-o hală în curs de amenajare, de pe raza localității Călinești-Oaș, de unde au sustras mai multe aparate folosite în construcții, în valoare de aproximativ 3.000 de euro.

Față de cel de 29 de ani, din oraș Negrești Oaș, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș. Prejudiciul în valoare de 3.000 de euro a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.