Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Pericol public. Șoferi cu alcoolemii uriașe, prinși în weekend pe șoselele Sătmarului

Polițiștii au constatat trei infracțiuni la regimul rutier în flagrant delict, depistând 3 șoferi la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe strada Păuleștiului, un bărbat, de 60 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest a rezultat a concentrație alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în municipiul Satu Mare și polițiștii Biroului Rutier au depistat la data de 29 iunie a.c., un șofer, de 48 de ani, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Magnoliei, sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au identificat în orașul Negrești Oaș, pe strada Luna, un bărbat, de 41 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. După ce a fost testat cu aparatul a rezultat o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți 3 au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale în toate cazurile.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.