Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

,,Produs sătmărean” devine marcă înregistrată. Producătorii din județ vor avea propriul magazin

Deputatul Magyar Lorand a declarat că s-au făcut primele demersuri în vederea promovării produselor din județul Satu Mare, astfel încât acestea să devină marcă înregistrată.

Parlamentarul sătmărean a spus că odată ce se va ajunge la înregistrarea mărcii, produsele sătmărene își vor face loc pe rafturile magazinelor, astfel încât lumea să conștientizeze că Sătmarul dispune de adevărate valori.

,,Vrem să aducem o noutate, este vorba despre marcă înregistrată Produs sătmărean și vrem să creăm un brand după modelul altor țări. Vrem ca lumea să conștientizeze că avem produse valoroase, fie că vorbim de produse de panificație și vinuri sau de produse meșteșugărești din Oaș sau din alte zone. Scopul este ca produsele să fie introduse în magazine”, a declarat Magyar Lorand.

Deputatul UDMR a declarat că în cadrul acestui proiect este vorba de mai mulți producători, care va primi sprijinul necesar pentru a-și promova produsul.

,,Fiecare producător va avea un autocolant pe etichetă cu Produs sătmărean. Vom oferi servicii de marketing de promovare a produselor, dar și negocierea pentru a ajunge în magazine. Vrem să deschidem și un magazin în Satu Mare cu numele Produs sătmărean”, a mai declarat parlamentarul sătmărean.

Certificatul de marcă înregistrată va fi emis în data de 22 august.

 

Un comentariu

  1. Dana Răspunde

    Ne bucura lucrul acesta..trebuie incurajati si micii producatori…iar produsele autohtone sunt mai sanatoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.