Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Se redeschide traficul rutier de pe strada Zimbrului, cu acces pe Podul Decebal

Măsură importantă de circulație pe Podul Decebal. Primăria municipiului Satu Mare anunță redeschiderea traficului pe strada Zimbrului.

,,Pentru a fluidiza traficul în zona bulevardului Octavian Goga, la propunerea Poliței municipiului Satu Mare, Comisia de Siguranța Circulației a decis redeschiderea în viitorul apropiat a traficului rutier pe strada Zimbrului, cu acces pe Podul Decebal”, anunță municipalitatea.

4 comentarii

  1. matroz Răspunde

    E una din marile realizari ale prietenului meu primar K.Gabor!Dupa reparatiile pe strada O.Goga,Rosetti si darea in functiune a parcarilor supraetajate,a circulatiei nautice pe Somes,pasarela pietonala,refacerea Centrului nou,de cel vechi deja ma bucur de mult…Gabor,Gabor,sa-ti tina Dumnezeu sanatatea spre binele si prosperitatea celor ce deja se plimba prin proiectul podului -al nu stiu catelea-!

  2. y Răspunde

    Bine zici @matroz. Eu doar sunt curios când va veni sfârșitul mandatului cum se vor eschiva. Pentru că n-au încotro. Frumos au “amenajat” și spațiul dintre cele două poduri! În cazul podului 3 e liniște totală. Nu sunt eu cârcotaș dar multe lucruri se puteau face muult mai bine și eficient. Dar n-ai cui să explici. Au capul plin de giratorii și molluri (intenționat am scris așa). În 3 ani de mandat poți să spui, din păcate, că nu văd nimic palpabil. Adică să-mi dau seama cam care ar fi direcția de dezvoltare, principalele priorități. Acum sitimenajerul va sări sus că vezi Doamne e proiectul ăla de mobilitate (pe care nu văd când și cum se va aplica). Astea-s povești ca și machetele colorate din carton ale lui Coica. Din ce se dorit acum 3 ani s-a realizat doar mall-ul lui NEPI.
    ȘI ASTA NU ESTE MERITUL ADMINISTRAȚIEI LOCALE! În rest văd doar cârpeli și acțiuni browniene.

  3. observator Răspunde

    In atentia Comisiei de circulatie :
    La intersectia dintre str. Basarabia cu str. Uzinei este un semn de cedeaza trecerea ramas de pe vremea comunismului…atunci str. Uzinei era un “bulevard” , acum catre calea ferata nu mai circula nimeni, in schimb 99% din masini trec catre cimitir.
    Acel semn incurca circulatia.
    Trebuie luat.
    Drumul cu prioritate trebuie facut pe segmentul str. Basarabia – cimitir.

  4. Kereskényi Răspunde

    Cei cu voi idiotiilor de mosorogi, y tanga si matroz szopos., Nu aveti de lucru pensionariilor borati
    Dracul sa va ea.
    Era mai bina pe vremea lui coica, acum macar veres diszno de tar face treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.