Ultima actualizare: azi, 19:32
Locale

Tânăra mămică din Satu Mare: „Cu ajutorul vostru am trecut de perioada critică”

Samuela Rigo a transmis primul mesaj după incidentul nefericit prin care a trecut. Sătmăreanca spune că este bine, cu toate că urmează o perioadă dificilă pentru ea. Aceasta le mulțumește tuturor.

„Dragii mei…pentru ca va fi greu sa raspund o perioada fiecaruia in parte,vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati fost alaturi prin toate modurile posibile…cu ajutorul vostru am trecut de perioada critica si nu pot decat sa va fiu recunoascatoare. Familiei mele care mi-a fost mereu alaturi, celor apropiati si dragi mie pentru rugaciuni si vorbe de incurajare,sectiei de terapie intensiva din Baia Mare (nota10), in special doamnei dr. Alina Rus”, transmite Samuela Rigo.

Reamintim că sătmăreanca a suferit un grav accident rutier în luna iunie, după care un număr mare de donatori au fost alături de ea și împreună cu medicii, au reușit să-i salveze tinerei mămici viața.

Un comentariu

  1. sdgd Răspunde

    inapoi pe moped intre masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Evaluarea Națională. Școlile din județul Satu Mare cu promovabilitate zero

Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a. Din totalul de 166 contestații...

Închide