Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Unul dintre tâlharii de la casa de amanet, suspect în cazul jafului de la cazino

Doi bărbați, de 28, respectiv 30 de ani, au fost prinși în flagrant delict de polițiști după comiterea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată, pe raza municipiului Satu Mare.

În această dimineață, la ora 08.22, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că două persoane mascate au pătruns într-o casă de amanet, din municipiul Satu Mare, având intenția de a sustrage bani.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cele două persoane mascate au pătruns în casa de amanet trecând forțat de persoana acare se afla la intrare, în calitate de paznic, însă având în vedere faptul că nu au reușit să ajungă în încăperea în care se aflau banii, întrucât o angajată le-a blocat intrarea, au fugit fără să sustragă bunuri sau valori.

Folosindu-se de indicațiile oferite de paznicul care i-a urmărit și le-a transmis polițiștilor că persoanele suspecte s-au îndreptat înspre podul de fier, pe calea ferată, patrulele de ordine publică ajunse în zonă au reușit prinderea în flagrant a uneia dintre persoanele bănuite.

De asemenea, investigațiile specifice desfășurate de polițiști au dus la prinderea rapidă și a celei de a doua persoană implicate precum și a bunurilor folosite la comiterea infracțiunii. Astfel, au fost identificați doi bărbați de 30, respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Satu Mare.

Totodată, în urma cercetărilor polițiștii au indicii asupra faptului că bărbatul, de 30 de ani, este aceași persoană care în dimineața zilei de 30 iunie a.c., ar fi sustras o sumă de bani dintr-un casino din municipiul Satu Mare folosindu-se de un spray iritant lacrimogen.

În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

10 comentarii

  1. peda gogu Răspunde

    cum l-au prins in flagrant ,dupa ce a fugit ..a luat casa de amanet cu el ??

  2. gheorghe Răspunde

    Ce o sa se aleaga de tarisoara asta?Inteleg ca este greu pentru noi palmasii(nu ne ajung banii primiti din munca la patroni),pentru patroni(nu gasesc destui palmasi pe care sa-i exploateze),pentru pensionari,pentru elevi(mai ales cand trebuie sa dea examene),dar iata ca o duc tot mai greu ,,pasarile de noapte” si sobolanii.Sa fii nevoit sa incerci o lovitura asa de dimineata(adica pe nepisate)si sa nu reusesti este foarte grav.Sa faci planul de lovitura toata noaptea si cand sa-l pui in pracftica sa dai gres.Chiar asa ati ajuns mai feciori? Sa va incurce un paznic(probabil peste 45-50 de ani)si o angajata(de vreo 161 cm si 44,5 kg si la vreo 20-26 de ani) este cu adevarat jignitor.V-ati pierdut indamanarea sau nu ati dat destul snaps pe gat pentru a avea curaj?Va inteleg ca nu se gaseste de munca pentru voi pe raza orasului(???!!!)sau poate ca aveti vreo pregatire speciala si inca nu s-a eliberat postul vostru.Tare bine ar fi sa fim intrebati si noi(contribuabilii) ce pedepse vi se cuvin.Deoarece la mititica tot din banul nostru traiti,de muncit nu vreti sa munciti,deci nu platiti nici o contributie la stat,eu zic ca ar fi o solutie pentru voi,muuuuult mai economicoasa pentru noi!!!Nu o sa zic eu care ar fi solutia(cu toate ca ma gandesc la ea)ci o sa las pe cei care vor intra pe comentarii sa spuna si ei care ar fi solutia cea mai buna.Hai sa aveti o zi buna!!1

    • Jinga Răspunde

      Si la faimos winter club, cu ce te rupi in figuri?
      Trebuie sa te prezinti cu ceva.
      Ei au inteles gresit termenul de Autofinantare, sau retragere de numerar fara chitanta.
      Napozina s-a scumpit, inflatie, suntem in recesiune, economia stagneaza, se inchid fabrici.

  3. gigel Răspunde

    Art. 293 Cod Procedură Penală
    Constatarea infracţiunii flagrante
    (1) Este flagrantă infracţiunea descoperită în momentul săvârşirii sau imediat după săvârşire.
    (2) Este de asemenea considerată flagrantă şi infracţiunea al cărei făptuitor, imediat după săvârşire, este urmărit de organele de ordine publică şi de siguranţă naţională, de persoana vătămată, de martorii oculari sau de strigătul public ori prezintă urme care justifică suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea sau este surprins aproape de locul comiterii infracţiunii cu arme, instrumente sau orice alte obiecte de natură a-l presupune participant la infracţiune.

    • Anonim Răspunde

      Încadrarea juridica cum a apărut .Exercitarea unei meserii fără drept constatata de un organ cu drept de control este o infracțiune .Suspect nana este cuvântul potrivit.

  4. Big Brother Răspunde

    De ce nu spuneti ca este vb de “activistul” Ovidiu Zimbru?

    • asder Răspunde

      La prima abatere, de la cazinou, cum de a scapat de la penitenciarul Satu Mare?
      Cu bilet de voie ? sau a primit o mentiune ?

  5. IOANA Răspunde

    se stie clar ca a fost ovidiu zimbru ……..postati si numele

  6. SM Răspunde

    PortalSM, oferiti date complete. In fond, sunt niste talhari penali : Pifo Szilard si Zimbru Ovidiu

    • Sapro San Răspunde

      La stirile de la Romania TV ziceau ca este vorba despre fiul unui angajat al Tribunalului Satu Mare si fost ginere de politist ??!!!Cine e acest Zimbru ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.