Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Satu Mare se promovează prin Festivalul Muzicii de Stradă. Cum sunt invitați turiștii la eveniment

După ce anul trecut a fost promovat pe străzile din municipiul Satu Mare, Festivalul Muzicii de Stradă se face cunoscut în cel mai original mod posibil și în orașele din regiune.

,,Noi așa facem reclamă pentru oraș și pentru festival: Mr. Piano va cutreiera orașele din regiune, pentru a-i invita pe cetățeni, în acest weekend, la Satu Mare!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Mr. Piano se va plimba în următoarele zile pe străzile din orașele din nord-vestul țării cu scopul de a-i invita pe turiști să dea o fugă până în Satu Mare pentru a asista la un adevărat spectacol stradal.

La finalul acestei săptămâni, între 12 și 14 iulie, străzile sătmărene vor găzdui o nouă ediție a StreetMusic Festival, mai deosebit, mai ecologic și mai interactiv, cu multe surprize.  Cei prezenți se vor putea bucura de muzică și artă stradală pe 7 scene deosebite: noua scenă Artist Arena by ZES Zollner, amplasat în Piața 25 Octombrie le va aștepta cu performanțe stradale deosebite, scena Compas va fi amplasată pe platoul de evenimente C. Coposu, scena Dräxlmaier va aștepta pe vizitatori în mijlocul Pieței Libertății, scena TransPink pe pasajul Coposu, malul Someșului va fi prinde viață prin scena Ecomatrix, sediul neoficial de party este la RedHat Yard, iar curtea Muzeului de Arte se va transforma într-o locație magnifică cu muzică electro, cu performanțe pe vinil, cum sunt obișnuiți tinerii noștri din orașele universitare.

 

 

Un comentariu

  1. ioan Răspunde

    Programul complet?
    cand apare pe site sau facebook sau pe festivapp???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.