Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Violență extremă în județ. Sătmărean bătut crunt și amenințat cu cuțitul. Agresorul, un tânăr de 20 de ani

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 ani din Terebești, bănuit că ar fi comis o tâlhărie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 24 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Pișcari a sesizat poliţia cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 45 de ani a fost victima unei tâlhării. În urma sesizării, o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Secției de Poliție Rurală Beltiug și a Poliției oraș Ardud, precum și un tehnician criminalist s-au deplasat la fața locului.

Verificările efectuate, au relevat faptul că în noaptea de 23/24.07.2019, o persoană necunoscută, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar în timp ce acesta dormea i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu un corp contondent la nivelul feței și capului, iar sub amenințarea acestuia cu un cuțit i-a cerut bani. După ce a sustras dintr-un portmoneu suma de 200 lei și două carduri bancare, făptașul a părăsit locuința, lăsând persoana vătămată fără cunoștință.

În urma activităţilor de investigare efectuate şi a probatoriului administrat, ieri, 29 iulie, polițiștii au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 ani din localitatea Terebești. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat în cursul zilei de azi, 30 iulie, Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.