Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Câștigătoarea “Românii au Talent”, Laura Bretan, în judeţul Satu Mare. Pe urmele bunicilor

Laura Bretan, câștigătoarea concursului “Românii au Talent”, finalistă a concursului Eurovision România din acest an, foarte cunoscută la nivel mondial, se află în vizită în judeţul Satu Mare. Ea a vizitat astăzi localitatea Vama, unde a locuit bunicul său.

“Centrul de informare turistică Vama a fost gazda unei sărbători sufletești creată de luminoasa prezență a interpretei Laura Bretan și a minunatei sale familii, a cărei rădăcini și-au extras seva inspirației din Vama – bunicul Bretan Petru locuind în Vama.

Mulțumim pentru simplitatea, duioșenia și puritatea sufletească pe care ne-o dăruiești prin fiorul interpretării tale, devenind o valoare a culturii naționale, dar și internaționale care își merită cu prisosință locul în constelația artiștilor autentici…”, au transmis reprezentanţii Cetrului din Vama.

În vârstă de 17 ani, Laura Bretan s-a născut în Chicago, SUA.

Potrivit wikipedia, ea început să cânte când avea doar 4 ani, de la mama ei.

Laura fost selectată din peste 100.000 de participanți la seriile de preselecție de la Aerican Got Talent şi a ajuns până în finală. Ea a primit Golden Buzzer de la Mel B.

Laura Bretan a câștigat și concursul Românii au Talent, și în acest an a devenit finalistă la Selecția Națională pentru a reprezenta România la Eurovision. Rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului, pe poziția a doua, având cel mai mare punctaj primit din partea românilor la televot (de 10 ori mai multe voturi decât câștigatoarea finalei).

2 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Ar fi minunat sa o vedem și sa o auzim interpretând ,,pe viu”.Autoritățile locale nu s-au gândit sa-I facă propunerea de a concerta intr-o seara în Satmar?

  2. Satmarean Răspunde

    Ce frumoasă e îmbrăcată in costmul oșenesc de mireasă! Dacă apare așa într-un concert din SUA sigur îi va impresiona pe toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.