Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Contracte de 8 milioane lei semnate la Negreşti Oaş. Primăria face 4 poduri noi!

Primarul Oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, a semnat astăzi contracte pentru modernizarea a două drumuri importante dar şi pentru construirea a patru poduri peste Tur şi Talna. Valoarea totală depăşeşte 8,5 miloane lei.

“Am semnat azi contractele de lucrări pentru modernizarea străzilor Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, dar și pentru construirea a 4 noi poduri peste râurile Tur și Talna din Negrești-Oaș, în prezența mai multor cetățeni care domiciliază în zonele vizate de lucrări.

Împreună cu reprezentanții constructorilor și a personalului de specialitate din Primărie, am prezentat principalele lucrări care vor fi executate, termenele de execuție și particularitățile pentru fiecare investiție.

Sunt investiții extrem de importante pentru orașul nostru, cu o valoare totală de peste 8,5 milioane de lei, urmând ca lucrările să înceapă în curând. Îi rog și prin acest canal de comunicare pe cetățenii care domiciliază pe străzile vizate de lucrări să realizeze branșamentele la rețelele de apă și gaz, acolo unde este cazul, pentru a preîntâmpina deteriorarea lucrărilor după ce acestea vor fi realizate.

Mă bucur că negreștenii prezenți au venit cu propuneri care vor îmbunătăți modul în care vor fi implementate proiectele de investiții. Sunt proiecte care vor contribui în mod decisiv la modernizarea și dezvoltarea orașului nostru și la îmbunătățirea nivelului de trai!”, a transmis  Aurelia Fedorca.

Proiectele din Negreşti Oaş:

 

11 comentarii

  1. Mască Răspunde

    Cel mai modern centru cultural din România, construit la Negrești Oaș.
    Acum o să aibă șosele cu piste și poduri mai multe decât orașul Satu Mare.
    Noi ce facem ? chiar nimic nu se face / doar ce au făcut investitori străini, este cel mai varză oraș, parcă nu are ”cârmaci” și merge așa …”într-o doară”

    • dnd Răspunde

      Ai mare dreptate, din pacate primarul se lauda cu investitiile strainilor… Ne bucuram ca acest primar al orasului Satu Mare doreste sa faca mult mai multe in viitorul mandat, iar de aceea o sa il mai votam! PS: Sper ca se simte ironia din ultima parte al acestui comentariu.

  2. y Răspunde

    Ar fi cazul ca la aceste alegeri locale care urmează să putem să votăm candidați care au acest talent de gospodar, voturile astea pe criterii etnice ne blochează iar politicienii se folosesc de bau-bau -ul ăsta și se freacă la mâini. Marile orașe din zonă au primari-gospodari de o vreme și cred că se vede diferența. Sunt sigur că nu trebuie date exemple. Orașul și noi ieșim în pierdere.

  3. Garuboz Răspunde

    Ai dreptate Y pana cand vom vota etnic si nu in folosul satmarenilor tot asa va fi .

    • y Răspunde

      @Garuboz, chiar aș vota un candidat român dar să văd că ce vrea, program real politic pentru că m-am săturat de faza cu noi cu noi – voi cu voi. Așa a ajuns și doftoru Koi ka primar (dar nu numai el) și știi bine și tu rezultatul “muncii” lui.

  4. Vlaga Răspunde

    Pentru primitivii de acolo e fix cum ai pune gresie cu incalzire in pardoseala si faianta in grajd la vaci. Tot pe jos se caca, tot put, tot animale vor fi, indiferent de ce conditii le oferi.

    • y Răspunde

      E o vorbă la noi “Tehénre gatya” adică “Pantaloni pe vacă”. Oricum stau în spate în anexa gospodărească împreună cu animalele iar viloiul cu n+1 etaje stă gol.

  5. Ha Ha Răspunde

    Bravo…. executia va fi facuta de Tehnic Asist….PSD-GOVOR-FEDORCA….nenorocitilor firma este in insolventa….tocmai si-a batut joc de zona ,, Codrului”

    • WXW Răspunde

      Dar de unde stii dumneata ca Tehnic Asist face lucrarile?

    • WXW Răspunde

      Daca te uitai mai atent vedeai ca e scris constructorul in articolul asta si nu are legatuira cu ce povestesti tu.
      Ia spune-ne sincer,e greseala sau e intentie?
      Lucruri bune nu prea stim sa facem dar la barfit si la denigrat….profesori!

    • dnd Răspunde

      Executantul este SC Ardelean Company Nord Vest SRL, scrie pe fiecare imagine a proiectului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.