Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Accident între Botiz și Ciuperceni. Circulație îngreunată

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază, miercuri, 28 august, în județul Satu Mare, între localitățile Botiz și Ciuperceni.

O mașină marca Opel a fost serios avariată după un impact frontal cu un alt autoturism. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție.

Circulația în zonă este îngreunată.

Vom reveni cu detalii.

Sursa foto: Info trafic

6 comentarii

  1. dnd Răspunde

    Inca putin si scapam de strainii astia emancipati de prin alte tari… Unii au si uitat limba romana! Mori de ras cand ii auzi 2 cuvinte in romana si unul in alta limba :)) Ii bine ca in alte tari stiu respecta legile, in special cele de circulatie pe drumurile publice, dar cand intra in Romania le uita…

  2. y Răspunde

    @dnd, știu ei limba română n-ai tu grijă! Eu nu știu cum poate cineva să uite în halul ăsta, chiar dacă nu vorbește zilnic, limba maternă! Ei de fapt vor să arate că sunt altfel decât noi, sunt “ouestici”, mai buni, mai altfel. Refulează din ei toată frustrarea adunată timp de un an. Dar cum spui tu, mai e puțin și se duc înapoi și va fi iar liniște. Oricum remarc că față de anul de trecut e puțin mai bine. Atunci erau pe puțin 3-4 accidente mari pe weekend provocate de ei.

  3. x-ulescu Răspunde

    diaspora !!!!! gata cu protestele ?? intri in sant de destept ce esti !!

  4. a Răspunde

    Trece… pleaca bmvistii… revenim la normal, cu o societate normala, de a noastra. E a noastra, proasta/buna.. cum e..
    Astia nu au bani de un concediu? Din ala la hotel? De o mare… de ceva… Nu da “moda-n ei” sa mearga la ceva Pol, mare, munte, laguna? Cubei sau fara, magazinele merg. A… nu au sa mai fie nici gunoaie. Nici nimic.

  5. Dragnea Răspunde

    Câtă frustrare in voi, “sărakilor”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.