Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Cineplexx Satu Mare se deschide în 3 săptămâni. Primele imagini!

Cineplexx Satu Mare se deschide peste trei săptămâni. PortalSM vă prezintă primele imagini cu şantierul. Se lucreazpă la finisarea pereţilor, crearea zonelor pentru scaune.

Cineplexx Satu Mare va avea 5 săli de cinema.

Compania are la nivel internaţional 1.500 de angajați, o cifră de afaceri de peste 140 de milioane de euro și audiență totală de aproape 12 milioane de spectatori.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație.

 Angajări la Cineplexx Satu Mare

Cineplexx Satu Mare a anunțat deja că face angajări. Anunţul de angajare este unul cât se poate de atrăgător pentru tineri, rămâne de văzut dacă şi nivelul de salarizare este pe măsură.

Angajări la Cineplexx Satu Mare – Iată cum sună un anunţ:

„Căutăm colegi cu simțul umorului, amabili și săritori la nevoie, doritori să ajute oamenii să se relaxeze la noul nostru cinema multiplex.

?Printre pozițiile deschise este și cea de plasator.
?Direcționarea clienților în sălile de cinema (verificarea biletelor, asistență la găsirea locurilor din sală, asigurarea sprijinului pentru gestionarea activității)
?Verificarea proiecțiilor conform programului de filme”.

Angajări la Cineplexx Satu Mare – Un alt anunţ:

„Căutăm colegi entuziaști pentru echipa Cineplexx Satu Mare, o gașcă de oameni cool cărora le plac filmele, cinematografele, popcornul, distracția, premierele tari și, în general, să îi facă pe oameni să zâmbească.

? Prima poziție deschisă: casier
?Vânzare și rezervări bilete de cinema
?Prepararea și servirea produselor de la bar”.

Un comentariu

  1. Csaszar Gabriella Răspunde

    Mar interesa pentru casiera.multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.