Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Cozi lungi pe marile artere din Satu Mare. Criculație bară la bară

Cozi lungi pe marile artere din municipiul Satu Mare. Din cauza lucrărilor ce au loc zilele acestea în mai multe locații din oraș, traficul este dens la aproape orice oră din zi, în special în orele de vârf.

Pe bulevardul Cloșca, Bulevardul Lucian Blaga, Bulevardul Careiului, Podul Decebal, dar și pe ale străzi din oraș, mașinile au circulat astăzi bară la bară.

Lucrări de modernizare pe Bulevardul Octavian Goga

Lucrările de modernizare a colectorului de pe bulevardul Octavian Goga au început din această dimineață. Traficul este restricționat în zonă.

Se vor demara lucrările de reconstrucție colector de canalizare și rețea de canalizare pe B-dul Octavian Goga, între bulevardul Cloșca și strada Dâmbovița.

Restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania

Primăria Municipiului Satu Mare a anunțat ieri că lucrările de reabilitare a Bulevardului Transivania continuă și în această săptămână.

Pe perioada lucrărilor vor exista restricții ale circulației, astfel traficul va fi în continuare îngreunat în zona respectivă.

14 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    De obicei asa e in fiecare an in luna august,gratie ”maistorului” gabor,si aghiotantului macskulici !!Nu inteleg de ce nu s-a reabilitat portiunea aia incepand cu 15 iunie,atunci cand ”diasporezii” inca erau in lanul de capsuni !!

    • Satmareanu’ Răspunde

      Diaspora sa faca scandal acolo unde isi plateste impozitele. E vreme buna se poate lucra, incepe scoala va fi haos.

  2. alex Răspunde

    Aici la noi oricand face ceva,numai comentarii zero,daca nu face,de ce?ca la noi,nu i la nimeni…..vai vai…oras mic,masini in en gros…asta e!

    • joliku Răspunde

      Taci din gura!!!
      Incompetenți!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Astăzi băjeții au puis jaloane, au blocat circulația și s-au retras toată ziua la umbră în parcul George Boitor. Am verificat acest lucru la ora 10, 12, 13, 15 și 16.30. La ora 17 țipenie de muncitor nu mai era doar au obosit săracii și s-au dus acasă pentru păpică și nani. Așa că dragă @alex cum a zis @joliku, mai bine tăceai. Ești prost grămadă! Sau intră în fișa postului să lingi?

      • Szalma Jack Răspunde

        Iar o asa lucrare n-ai cum s-o faci intr-o luna,poate nici in doua !!Asadar…rabdare,tigari si…pastile !!De nervi !!

        • altu fără bmw Răspunde

          Cu “elanul muncitoresc” dovedit din prima zi eu am serioase îndoieli că se va găta în acest an.

  3. Drive Răspunde

    Tubulatura de 50 ani. Mai putea sa astepte 2 ani pina ce se termina centura , ca sa aiba omu variante.

    • altu fără bmw Răspunde

      Mai ții minte acum un an când s-a surpat drumul de trei ori în același loc? Deci nu se mai poate. În schimb eu nu înțeleg de ce nu au făcut lucrarea asta în cadrul proiectului ISPA al Apaservului.

      • Szalma Jack Răspunde

        Pe locul acela care s-a surpat de trei ori la rand se putea face un sens giratoriu,ca la asa ceva satu mare exceleaza !! ::))

  4. Altu Răspunde

    Bulevardul Transilvania se asfaltează de o lună. O lună pt o amărâtă de stradă, doar asfalt. Ba, suntem nebuni în țara asta. Alții fac poduri într-o lună,noi asfaltăm 300 m. Scârba,e puțin spus pt ce se întâmplă în țara asta. Fugiți cât puteți și ultimul să arunce nucleara pe țara asta.

    • Marku Răspunde

      De ce sa arunce nucleara ? Sa vina elvetienii si sa ne dea peste nas . Aia in 3 ani ar face aici paradis . Noi suntem cea mai proasta natie posibila dupa rusi

  5. anonim Răspunde

    Numai politia locala poate dirija traficul pe canicula…acum nu mai sunt incompetenti!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Anonim. Ieri la ora 17 de la Lidl de la cap pod Golescu până la fost Billa am făcut exact 1 oră! Da, sunt incompetenți! Mai mult au încurcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.