Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Hoţ prins şi imobilizat de jurnalistul Codruţ Rebic

Un hoţ a fost prins astăzi în Piaţa Mică de către jurnalistul sătmărean Codruţ Rebic, unul dintre cei mai experimentaţi oameni din presa sătmăreană, actualmente corespondent Antena 1 şi Antena 3.

El a făcut cumpărături în Piaţa Mică, iar la un moment dat a văzut un tânăr cum iese fugind dintr-un bar şi a auzit-o pe vânzătoare strigând. Hoţul i-a luat 150 de lei din casă şi a plecat.

Ajutat de un poliţist aflat în timpul liber şi de un angajat al Apaserv, Codruţ Rebic, posesor al centurii negre de karate, l-a imobilizat  imediat pe tânăr. Hoţul a recunoscut că a mai dat câteva spageri.

La faţa locului a fost chemat unechipaj al poliţiei, care  l-a ridicat pe tânăr, urmând prbabil să fie reţiut sau arestat.

În urma verificărilor s-a descoperit că tânărul este recidivist. La doar 18 ani, el a fost eliberat recent din Centrul de Reeducare de la Buziaș.

 

9 comentarii

  1. y Răspunde

    Felicitări pentru intervenția prompta și spiritul civic al persoanelor implicate în prinderea hotului.

    • y Răspunde

      Nu eu am scris (careva se distrează) dar așa e. Singura remarcă ar fi că unde este acum polimiliția locală @Anonim? Ăla competent. Că doar era în Piața Mare unde se vinde la greu pătrunjel! Noroc cu polițistul din timpul liber și cu ziaristul vigilent.
      PS. Poza e de la Piața Mică.
      PS. @victor, nu te supăra dar ai pretenții prea mari. Au pus și nu o singură dată cei de la portarseme la articol cu accident auto din județ foto cu ceva bulevard din Constanța. Este aproape, nu? ???

  2. victor Răspunde

    bravo Codrut!
    poate il inveti putin jurnalism si pe autorul articolului care zice in titlu ca erai la Piata Mare, iar in text spune de Piata Mica :))

  3. Tabuf Răspunde

    Aici am ajuns.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Numai să nu-i facă ziaristului dosar penal pentru lipsire de libertate, Că în țara asta ….. nu se știe niciodată.

  5. Presa fara frontiere morale Răspunde

    Asa, bravo lui Rebic, posesor de centura si de procedee de tot felul, de prin arte martiale sau nu.
    Deci jurnalistul Rebic l-a imobilizat pe cetatean. Oare in ce calitate, de jurnalist posesor de centura neagra?
    Zice “altu fara bmw” ceva de lipsire de libertate. Pai adevar graieste gura pacatosului, la care adevar se mai adauga si lovire si alte violente, Rebic stie ce si cum.
    Si cica Rebic a fost “ajutat” de un politist. Hai sa nu ne dam ziaristi justitiari, politistul l-a saltat pe hot, iar Rebic a urlat cat l-a tinut gura si a facut tapaj de doru’ lelii, practic ,mai mult incurcandu-l pe politist, cu centura lui neagra la karate.
    Mare atentie la justitiarii din presa! Si la minciunile scornite de ei, date de bune pe publicatii fara sa se verifice nimic.
    Zice Rebic, jurnalist karatist, ca a prins (ilegal) un transport de material radioactiv fisionabil, iar presa o ia de buna. Si o si da pe site.
    Ia sa fim atenti la dictatura presei… ca deoarece cam vine.

  6. lucacelmic Răspunde

    cameraman, papator de bani de la partide, nu jurnaist! ce a facut de fapt karate kid asta? intimplator au fost de fata cetateni care spun altceva despre jurnalistul karatist si marea lui bravada, daca chiar a intervenit bravo lui! in sfirsit a facut o fapta buna ca in rest…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.