Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Încă două ambulanțe noi pentru Satu Mare. Au ajuns în garajele Serviciului de Ambulanță

Alte două ambulante noi au ajuns în garajele Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare. Este vorba despre ambulante tip B1-B2 Renault Master 4×2 destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor, respectiv asistentei medicale la locul imbolnavirii sau accidentului si transportului pacientilor care necesita supraveghere  si monitorizare.

Serviciul de Ambulanta a fost dotat in ultimele luni cu 7 ambulante tip B1-B2 si o ambulanta tip C2, iar livrarile vor continua pana la la atingerea numarului de 19 ambulante stabilit prin graficul de livrari pentru judetul Satu Mare.

Ambulantele sunt achizitionate prin Programul Operational Regional 2014-2020  ”Imbunatatirea  capacitatii de interventie la urgentele medicale”. Prin acest program derulat de către Departamentul pentru Situații de Urgență, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sistemul integrat de urgență va beneficia de o îmbunătățire a serviciilor acordate, acordarea asistenței medicale și transportul pacienților fiind asigurate la standarde ridicate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.