Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Prietenul tinerei decedate: Unde ți-ai fost capul Jess?! Te voi iubi mereu!

Prietenul tinerei decedate în această dimineață după ce a căzut de la etajul 7 a transmis, pe Facebook, un mesaj emoționant. Se pare că există tot mai multe informații că nefericitul eveniment nu ar fi fost un accident.

”Nici nu știu cu ce să încep… ai fost o femeie minunată, în devenire… am încercat să te scap și să te protejez de tot ceea ce știam eu că ți-ar face rău, de multe ori nu m-ai ascultat, dar știai în sinea ta că te iubesc și iți doresc doar binele! Îmi cer iertare pentru tot ce ți-am greșit, ai fost și vei fi mereu dragostea mea mare! Încă nici acum nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva, unde ți-ai fost capul Jess?! Unde?! Întotdeauna ți-a plăcut să admiri stelele… acum ai devenit una dintre ele! Te voi privi noapte de noapte până când mă voi așeza și eu din nou lângă tine… Te iubesc și te voi iubi mereu!” , a transmis bărbatul.

Tânăra avea doar 20 de ani

Amintim că o tânără de doar 20 de ani din municipiul Satu Mare a murit în această dimineaţă, în jurul orei 4,00, după ce a căzut de la etajul 7. Încă nu ese totul clar, nu se ştie dacă tânăra s-ar fi aruncat intenţionat, însă există informaţii care ar indica acest lucru.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj de prim ajutor, dar acesta nu a putut decât să constate decesul.

Poliţia a deschis o anchetă, caută probe şi audiază martori pentru a vedea cum s-a petrecut totul.

Ştire în curs de actualizare…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.