Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Salvatori din pasiune! ISU Satu Mare are 75 de voluntari

Cinci voluntari înscriși în seria a IV-a a programului “Salvator din pasiune” au absolvit cursul de prim ajutor de bază al ISU Satu Mare.

Cu această ocazie au fost înmânate și Certificatele de voluntar celor care au încheiat contractul de voluntariat de 1 an. În anul petrecut ca voluntari, aceștia au participat la misiuni specifice alături de forțele profesioniste însumând peste 3000 de ore de voluntariat, participând la peste 250 de intervenții SMURD, la diverse acțiuni caritabile, la activități de informare preventivă și susținând lecții deschise în grădinițe și școli.

Majoritatea au încheiat contract pe încă un an cu inspectoratul nostru, iar 4 tineri, studenți în alte centre universitare, au ales să își continue activitatea de voluntariat în inspectoratele din județele respective.

”Îi felicităm pe toți pentru implicarea de care au dat dovadă, pentru că au ales să își dedice timpul salvării semenilor, dar și pentru exemplul pe care îl oferă întregii comunități”, transmite ISU Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.