Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO/VIDEO. Porți deschise la ISU Satu Mare. Jurnaliștii sătmăreni au devenit pompieri pentru o zi

Jurnaliștii sătmăreni au simțit azi, pe pielea lor, ce presupune salvarea unei victime dintr-un autoturism contorsionat și cum se realizează intervenția la înălțime. Astfel, cu ocazia Zilei Porților Deschise pentru jurnaliști, aceștia din urmă au trecut de cealaltă parte a camerei de filmat și au fost provocați să devină pompieri pentru o zi.

Cei care sunt mereu în mijlocul celor mai importante evenimente, concentrați să redea cât mai fidel cetățenilor ceea ce se întâmplă la fața locului au avut astăzi ocazia să observe și să înțeleagă o parte din activitatea pompierilor, acționând chiar ei. Jurnaliștii au îmbrăcat hainele pompierilor și au trecut la treabă.

S-au familiarizat cu accesoriile specifice de descarcerare, cu tehnicile de intervenție pentru extragerea unei victime dintr-un autoturism contorsionat, cu intervenția la înălțime și au conștientizat presiunea care apasă pe umerii salvatorilor atunci când totul se desfășoară contra cronometru, dar totul trebuie să se termine cu bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.