Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO&VIDEO. Maramureș. Un copil (4 ani) susține că a fost violat de un alt copil (5 ani)

Caz șocant, cu puțin timp în urmă, în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, unde un copil, în vârstă de patru ani, spune că a fost violat de un alt copil, în vârstă de cinci ani, potrivit jurnalistului Vasile Dale.

Copilul ar fi fost supus la perversiuni sexuale de un alt minor, în vârstă de cinci ani, pe strada Electrolizei din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și mai multe echipaje de Poliție.

Ce spune Poliția

“Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada , după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor.

La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală.

Celălalt minor, de 5 ani, se afla în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare. În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației”, transmit reprezentanții IPJ Maramureş, potrivit jurnalistului Vasile Dale.

Părinții ambilor copii au depus plângeri pentru agresiune sexuală a minorului de patru ani și pentru lovire a minorului de 5 ani, și se constituie dosare penale.

Examinarea medico-legală a relevat că nu există niciun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale, conform jurnalistului Vasile Dale.

7 comentarii

  1. Romulus Răspunde

    Hahaha… tiganii astia, nici nu asteapta sa creasca, deja vor copii pentru alcolatie.

  2. y Răspunde

    Haha! Auzi acolo! Pedofilul minor! Nu mai dați știrile astea în neștire, curge ca la robinet. Dincă în dreapta, Caracal în stânga. Copiii probabil au auzit ceva și repetă. Mass media ar trebui să fie mai cumpătată dar foamea de senzație e mai mare. Asta până o să cadă în capcana proprie. Eu de exemplu m-am săturat de astfel de știri și am devenit fan National Geographic Chanel și Discovery. După câteva ore deja parcă e mai liniște.

    • Rodica Răspunde

      La varsta la care un minor nu poate discerne ce e bine sau rau , când unii de-abia invata sa vorbeasca , nu sa înteleaga sensul unor cuvinte , ……puradeii ăstia vorbesc despre viol ! Mai , am ajuns de groaza lumii , serios ! Da , propun sa primeasca alocatie si cei care preconizeaza sa aiba copii ….peste vreo 10 – 15 ani , ca la noi orice e posibil ! Bine c-au deschis dosare penale pentru toate prostiile , iar pentru cazurile relevante si grave (omor , evaziune , delapidari , cazuri serioase de molestare sau viol) asteapta tot felul de expertize si denunturi sa poata incropi un dosar penal ! Ai dreptate , sunt mult mai ofertante canalele de televiziune la care faci referire ( eu mai urmaresc si Travel Chanel si TLC , in special cazurile medicale socante si boli rare sau istoriile desecretizate ) .

  3. cetatean Răspunde

    Ce-i de mirare ca puradeii se uita ce face mama cu tata si cand sunt singuri fac si ei ! :))

  4. dr storm Răspunde

    total aberatie stirea asta! e doar cearta intre tigani, niste retardati mintal pot da acuze asa ceva! cum poate un copil de 5ani sa aiba erectie ? sau care copil de 5-4ani se poate gandi la asa ceva? in urma controlului care se va face cel tarziu azi (sper) se va dovedi ca copilul e neatins, in schimb tiganca care poate sa scoata asa ceva pe gura , ar trebui trimisa la un control mental! dar pe astia nu ai schimba nimeni! genetic sunt niste mincinosi!

  5. y Răspunde

    Lipsa de educație și supraveghere a copiilor își spune cuvântul.

    • y Răspunde

      Tu știi fel mai bine, doar postezi sub nick-ul meu! Sau asta vezi acasă, nu? Săracul de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.