Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

FOTO&VIDEO. Noul cinematograf din Satu Mare, investiție de 3 milioane euro

Satu Mare, 27 august 2019 – Noul Cineplexx Satu Mare își deschide ușile pentru public pe data de 12 septembrie și aduce în Shopping City Satu Mare o experiență cinematografică de top, la cele mai înalte standarde de calitate existente în prezent, cu tehnologii video 4K și Real 3D, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

„Suntem foarte încântați să deschidem primul multiplex din Satu Mare. Cinefilii se vor putea bucura de o experiență de film excepțională, cu cea mai bună tehnologie și la cel mai înalt grad de confort, o experiență pentru care Cineplexx este deja cunoscut”, a explicat Christof Papousek, Managing Partner și CFO al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Noul multiplex este cel de-al treilea deschis în România din primăvara acestui an, când Cineplexx a intrat pe piața locală,și va fi urmat de alte două deschideri, la Sibiu și Târgu Mureș, până la finalul anului în curs.

Cinematograful este în acest moment un șantier în toată regula unde lucrează 130 de oameni, iar reprezentanții spun că vor deschide în data de 12 septembrie.

Jurnaliștii PortalSM au participat la prezentarea oficială a cinematografului Cineplexx Satu Mare făcută astăzi de Michael Redtenbacher, Facility Management Director al întregii rețele Cineplexx.

Vă prezentăm imagini video din Cineplexx Satu Mare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.