Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Încep lucrările pentru alimentarea cu apă potabilă a zonei turistice Luna Șes

Încep lucrările pentru alimentarea cu apă potabilă a zonei turistice Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat astăzi, iar firma executantă a început mobilizarea utilajelor.

Lucrările constă în realizarea sistemului de captare a apei, realizarea unui lac de acumulare cu un volum de aproximativ 19.000 mc, care va fi utilizat ca rezervor de apă tehnologică și potabilă, realizarea unui sistem de pompare a apei din lacul de acumulare și a unei gospodării de apă potabilă.

Scopul lucrării este de a asigura necesarul de apă potabilă pentru alimentarea infrastructurilor de cazare din zonă, precum și necesarul de apă tehnologică în vederea funcționării instalației de zăpadă artificială a pârtiei de schi din zona turistică Luna Șes.

Valoarea lucrărilor este de 2,1 milioane lei, iar durata de execuție contractuală este de 6 luni.

3 comentarii

  1. abc Răspunde

    Pentru a urbaniza si popula zona, nu va ginditi totusi – ma refer la cei de la primarie – ca ar fi cazul sa pietruiti macar in faza grosiera amprenta drumului din zona parcelata si vinduta acum 15 ani drept zona intravilan, iar de atunci desi oamenii platesc impozite de intravilan, pe teren nu se poate accede.
    Acolo pasuneaza mai departe oile osenilor.
    Primaria si-a batut joc de oamenii de buna credinta care au investit intr-o asa zisa zona turistica….!

    • y Răspunde

      De ce trebuie urbanizat și acolo? N-aveți destule locuri unde să vă ridicați casele voastre mititele și nelocuite cam tot timpul? Ascultă mă pe mine cu atenție. Dacă nu ai reușit până acum să pricepi îți spun eu. Acolo în vecii vecilor nu o să fie pârtie de schii funcțională. Sunt n motive.

  2. ioan Răspunde

    Cum să fie acolo pârtie de schi sau zonă turistică dacă marea primăriță din Negrești nu e capabilă să pună măcar un indicator rutier spre Luna Șes?! Există o tablă mică pe care scrie zonă de camping, fără numele Luna Șes! De unde să știe turiștii că pe acolo se merge spre Luna Șes? Deci de ani de zile nu există nici măcar un indicator! Halal zonă turistică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.