Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Deputatul Ioana Bran anunță deschiderea Centrului Olimpic de Tineret pentru Box la Satu Mare

Centrul Olimpic de Tineret pentru Box, singurul din Transilvania, se va deschide în această toamnă, în municipiul Satu Mare. Un proiect visat de omul de sport Florin Mulcuțan și inițiat acum patru ani de Florin și de Leonard Doroftei, Marcel Boboc, Viorel Plosca și Ioan Ghere, și susținut de Ioana Bran cât timp a condus Ministerul Tineretului și Sportului.

Deputatul Ioana Bran a susținut, ca ministru al Tineretului și Sportului, acest proiect alături de Mihai Covaliu, președintele COSR și de Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box.

Alexandru Epuran, reprezentant al COSR, Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului și arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box au inspectat ieri sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare.

”La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa. M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! ”, a declarat deputatul Ioana Bran.

6 comentarii

  1. DESTEPTUL :D Răspunde

    SA ANUNTE RENOVAREA HOTELULUI SPORT 😛

  2. Unu' Răspunde

    Ia uite la el, Iulian Neamțu din Carei, ce s-a ajuns el de când o limbește pe brancă!
    Iuliane (Florine) vezi să nu ți se aplece când îngenunchezi să-i … pupi … talpa …

    Ionucă maică, lasă-ne cu aburelile, că n-ați fost în stare să puneți de-un bazin olimpic acoperit! Se va face … la Baia Mare, că noi nu merităm!

  3. x-ulescu Răspunde

    cica barna nu face flotari ..le primeste gata facute

  4. Mae Răspunde

    Sigur o sa deschizi o palincie ,ce merite are ia , stai în banca ta ca imediat îți pierzi și postul de deputat sifonezi bani degeaba !!!!

  5. y Răspunde

    Stimată redacție. De ce nu scrieți despre toată tevatura cu echipa de fotbal a CSM Satu Mare în liga a 3-a care este promovată pe teren și neinclusă în campionat pentru neplata la timp a taxelor. Nu aveți voie? Nu de alta dar clubul este susținut din banii noștri deci dacă e ceva nu e OK atunci …… Știți ce am vrut să spun.

  6. Fery Răspunde

    Bran cu Mulcutan sa deschida un centru de prostologie, unde ei sunt inscrisi din oficiu. A sunat iar mulcutan la telefon sa-i puna intrebari la proasta de bran ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.