Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Miros insuportabil în municipiul Carei. Oamenii sunt extrem de revoltați

Careienii sunt extrem de revoltaţi de mirosul pestilenţial care se răspândeşte seară de seară deasupra municipiului, informează jurnaliștii de la Opinie de Carei.

Mirosul ar proveni de la bazinele unei societăţi comerciale situată în imediata apropiere a localităţii, care are ca obiect de activitate producţia de biogaz.

Mirosurile pestilenţiale au apărut pentru prima dată la sfârşitul lunii iunie a acestui an. Un control al Gărzii de Mediu a identificat sursa acestor mirosuri, fiind cauzat cauzat de depozitarea defectuoasă a unor deșeuri de către o societate comercială din Carei, al cărei obiect de activitate îl constituie producerea biogazului. Respectiva societate preia deşeuri animaliere de la abatoare şi reziduuri de la fermele de porci.

În urma controlului Gărzii de Mediu, societatea comercială a remediat problema, îndepărtând grămezile de deşeuri animaliere de pe platformele amenajate în aer liber în curtea unei foste fabrici situată lângă Carei.

Din păcate, mirousurile pestilenţiale au reapărut la nici două luni de la efectuarea controlului, provocând o adevărată revoltă în rândul careienilor.

Sursa: Opinie de Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.