Ultima actualizare: ieri, 21:13
Locale

PLUS Satu Mare începe strângerea de semnături pentru Dan Barna

Membrii PLUS Satu Mare se alătură, de astăzi, în campania de strângere de semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Dan Barna. Conducerile USR și PLUS au agreat, marți, 6 august, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”.

,,Astăzi dăm startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale a președintelui USR, Dan Barna. Un președinte USR PLUS va fi cea mai bună garanție că în 2020 vom avea un premier din partea alianței – Dacian Cioloș – și o guvernare cu oameni cinstiți și competenți. Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare. Vrem să înnoim România”.

Obiectivele Alianței USR PLUS:

 • Câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019;
 • Câștigarea de către candidații Alianței a unui număr cât mai mare de funcții elective în cadrul administrației publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020
 • Câștigarea de către candidații Alianței a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparație cu ceilalți competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliție de guvernare având prim-ministru un reprezentant al Alianței;
 • Asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 și implementarea programului de guvernare al Alianței;
 • Câștigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 și asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.

 

 

2 comentarii

 1. Colin Pavel Răspunde

  Mergeti bai haimanalelor la munca,ca stati agatati de statul roman ca niste capuse pe-un caine !!!

  • Bogu Răspunde

   Pai chiar asta e treaba, ei sunt la munca. Cred ca orice cetățean cu drept de vot știe că dacă vrea sa obțină un interes personal din politică se afiliază la PSD, PNL, ALDE, UDMR. Sa fim realiști. Nu vad cu ce-i susține statul român. Poate-mi spui tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.