Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Polițiștii Locali din Satu Mare vor avea bodycam-uri atașate pe uniforme

Poliția Locală din municipiul Satu Mare va achiziționa 20 de bodycam-uri, în valoare de 40,000 lei. Totodată, vor achiziționa 10 stații radio portabile de emisie-recepție, precizează surse din cadrul Poliției locale Satu Mare pentru PortalSM.

Bodycam-urile vor fi montate pe uniformele polițiștilor, înregistrând audio-video intervenții și discuțiile dintre polițiști și cetățeni.

Înregistrările audio și video vor fi stocate mai mult timp şi vor putea constitui mijloace de probă legală. De asemenea, conflictele dintre polițiști și cetățeni vor fi clarificate cu ușurință în acest fel, în cazul unei reclamații.

Suma de 40,000 lei a fost aprobată astăzi în cadrul ședinței Consiliului Local Satu Mare.

12 comentarii

  1. Gina Pațachina Răspunde

    Cu cei 40 de mii de lei se putea repara exteriorul scolii Octavian Goga din Carpati,ca e vai si amar cum arata !!Nu va e rusine sa aruncati banii pe tot felul de prostii?Desfiintati naibii aceasta adunatura care suge banii cetatenilor din Satu Mare !!

  2. Driver Răspunde

    Foarte bine ai zis.
    Adunatura..de jigodii si analfabeti.
    Este intre ei care vindea papuci in piata mare, si acuma e mare gardien local.
    Penal ce acceptam…

  3. Elvis Răspunde

    Mi-e milă de voi frustraților, atâta puteți…sa jigniți…erori umane cu acces wifi la internet! Nu sunteți singurii vinovați… părinții care v au făcut poarta principala vină,și apoi redacția acestui portal care permite în pofida legii postarea de calomnii și injurii.

    • Coco Cutunio Răspunde

      @Elvis-Frustrati?Ok,sa ne s*gi pl la toti,ca sa ne desfrustram !!Poti incepe cu gardienii publici!!

  4. y Răspunde

    @Elvis, nu mai mult decât alaltăieri, adică miercuri pe la ora 12-13 !!! polimiliția locală a avut o acțiune de conștientizare etc., etc., etc. la Asociația Stea de pe Goga. Până aici foarte bine. Cei doi polimilițieni locali au lăsar copii (vreo 15) să abuzeze cel puțin 20 de minute !!! de girofarul mașinii parcată în curtea asociației. Cred/sper că știi legislația din domeniu. Ei se pare nu știau. Nu de alta dar unii șoferi știu că trebuie să acorzi prioritate. Erau să se producă mai multe tamponări pe ditamai Goga unde e dezastru să circuli oricum. Dar cui să spui? Ce bine arată în CV, acțiune de conștientizare la copii marginalizați. Doar că profesorii sunt inconștienți.

  5. Elvis Răspunde

    Doar mămicile voastre (evident cu gurița) și pământul cel bun și răbdător va pot liniști! Doamne ajuta!

  6. y Răspunde

    @Elvis, eu din ce scrii deduc că de fapt tu ești cel frustrat. Referitor la ce am scris cu abuzarea girofarului atât aș mai adăuga că dacă la acțiunea respectivă erau polițienii de la rutieră sunt sigur 100% că nu permiteau copiilor acel lucru. Asta-i diferența.

  7. cetatean onest Răspunde

    Era vorba de Politia Nationala care a tinut un curs de legislatie rutiera pentru copii.
    https://i2.wp.com/www.satmareanul.net/wp-content/uploads/2019/08/IMG-20190828-WA0011-e1566993634115.jpg?resize=700%2C525&ssl=1

  8. y Răspunde

    Felicitări Poliția Locală pentru timpul acordat copiilor asistați și cine știe probabil unii dintre ei sunt polițiștii de mâine. Baftă.

    • y Răspunde

      Bla-bla, iar ai apărut plictisitule? Ar trebui să fi la mare, acum acolo se dau limbile în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.