PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Proiect PNL Negrești: Retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea

Consilierii Partidului Național Liberal (PNL) Negrești-Oaș au depus un proiect de hotărâre care prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea. Anunțul a fost făcut de către deputatul liberal Romeo Nicoară.

,,În cursul săptămânii trecute, colegii noștri consilieri locali ai PNL în consiliul local al orașului Negrești Oaș au depus un proiect de hotarâre ce prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea în august 2014. Evident proiectul de hotarâre conține și decizia ICCJ definitivă, pronunțată în dosarele ce îl privesc pe fostul președinte PSD. Semn bun la Negresti Oas! Nu mai vrem socialiști! Orașul Negrești Oaș merită mai mult, merită să fie un oraș fără oameni politici certați cu legea. Bravo domnilor consilieri!”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL Romeo Nicoară.

Liviu Dragnea a fost distins cu titlul de „Cetățean de onoare” al orașului Negrești-Oaș în vara anului 2014. Distincția a fost înmânată de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Țării Oașului „Zestrea Oașului”.