Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Proiect PNL Negrești: Retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea

Consilierii Partidului Național Liberal (PNL) Negrești-Oaș au depus un proiect de hotărâre care prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea. Anunțul a fost făcut de către deputatul liberal Romeo Nicoară.

,,În cursul săptămânii trecute, colegii noștri consilieri locali ai PNL în consiliul local al orașului Negrești Oaș au depus un proiect de hotarâre ce prevede retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea în august 2014. Evident proiectul de hotarâre conține și decizia ICCJ definitivă, pronunțată în dosarele ce îl privesc pe fostul președinte PSD. Semn bun la Negresti Oas! Nu mai vrem socialiști! Orașul Negrești Oaș merită mai mult, merită să fie un oraș fără oameni politici certați cu legea. Bravo domnilor consilieri!”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL Romeo Nicoară.

Liviu Dragnea a fost distins cu titlul de „Cetățean de onoare” al orașului Negrești-Oaș în vara anului 2014. Distincția a fost înmânată de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca în cadrul deschiderii oficiale a Festivalului Țării Oașului „Zestrea Oașului”.

11 comentarii

  1. abc Răspunde

    De mare ajutor ar fi aceasta actiune pnl -ista pentru locuitorii din Negresti Oas….
    Abia atunci se va putea schia la Luna Ses…!!!

    • Loser Răspunde

      Apoi ca multe o avut de cistigat locuitorii din Negresti Oas din acordarea acelui titlu, ce sa zic …
      Poate Aurica …

  2. Cetatean Răspunde

    Vai, dar nu faceți așa ceva! Cum s-or făli oșenii că au cetățean de onoare un pușcăriaș!?

  3. Ion Răspunde

    Ce magari! Sa nu se mire cand or sa li se intoarca aceste prostii in cap… Atunci asa a fost, s-au dat bani multi la Satu Mare si se vad banii in multe locuri. Cine nu vrea sa vada numai, nu vede. Si mie mi se pare, totusi, ca a fost o exagerare sa-l faci cetatean de onoare dintr-un motiv din asta, lingusitor…, eu, daca eram in locul lui nici n-as fi primit, dar ce rost mai are acum sa faci o magarie din asta, sa retragi titlul? Cui foloseste asa ceva? Oameni plictisiti si cu mintea odihnita care nu mai stiu ce sa scorneasca. Pana la urma, e o prostie

  4. y Răspunde

    Hai să-ți explic @Ion. Când faci pe cineva cetățean de onoare, când îi conferi un titlu sau chiar când îl decorezi îl întrebi înainte dacă acceptă ori ba. Că nu de alta dar te faci de kaka public. Eu cred că lui Dragnea nu i-a displăcut lingușeala. Acum, fiind condamnat definitiv cei care au propus mișcarea asta s-au gândit probabil și la imagine. Tanti Fedorca nu cred că își permite să propune direct pentru că s-a dat cu Superglue și s-a lipit de Dragnea în public de nenumărate ori. În rest sunt de acord cu tine. Mare lucru trebuie să facă un cetățean care este și politicin ca să merite astfel de titlu. Altfel riști să tot dai și să retragi titluri din astea după cum se schimbă guvernele.

    • Ion Răspunde

      Y, nu ca as fi avut nevoie de explicatii dar am si eu o intrebare: cati stiau ca Dragnea e cetatean de onoare al Negrestiului? Eu nu stiam sau daca am stiu candva am uitat. Asa ca despre ce imagine vorbim? Au nascocit liberalii subiectul ca sa-l foloseasca. Probabil ca in cl Negresti oricum e majoritate PSD, i-au pus in impas, daca voteaza isi recunosc prostia, daca nu voteaza iar nu-i bine… Parerea mea e ca e o magarie mare sin din partea unora dar si din partea celorlalti. Caragiale redivivus!

      • y Răspunde

        @Ion, mă gândeam că știi. Dar treaba cu cetățean de onoare s-a făcut cu atâta tam-tam la vremea respectivă că nu cred că se poate uita. Nenea Dragnea venea o dată sau poate de două ori la două luni în zonă. Venea, … cine trebuie cred că știa de fapt pentru ce vine dar asta nu e treaba mea. Tanti Fedorca trebuia să-i mulțumească pentru “efortul” de a aloca bani pentru anumite investiții. De parcă era din ai lui nu din banii publici. Am înțeles că a și făcut febră musculară de la atâta semnătură. Și da, este o măgărie pentru ce fac peneliștii locali pentru că oricum o iei pesede este în offsaid. Se cheamă politică. Dar și ce a făcut Coica când era primar și a refuzat viceprimar maghiar în Sătmar tot măgărie se cheamă ca să nu formulez mai urât.

  5. 007 Răspunde

    -Pe 6 septembrie 2012, Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca a inceput urmarirea penala fata de Liviu Dragnea.
    -Pe 24 aug.2014 ,Liviu Dragnea este facut cetatean de Onoare la Negresti-Oas …, în ședința de vineri (22 august) consilierii locali au hotărât acordarea titlului de “Cetățean de Onoare” vicepremierului României, domnului Liviu Dragnea. Vă simțim ca pe un adevărat negreștean”, a declarat Aurelia Fedorca(Satmareanul).
    -L.Dragnea a fost condamnat, pe 22 aprilie 2016, la la doi ani de închisoare cu suspendare(Dosarul Referendum).
    -27 mai 2019 – Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare …
    .Intrebari de bun simt pentru nesimtiti;
    1.ce caracter trebuie sa aiba cineva sa acorde titlul de Cetatean de Onoare unui cercetat penal, neasteptand decizia justitiei???
    2.de ce nu i s-a retras in 2016 titlul cand a fost condamnat definitiv,or fi infractori si-n consiliul Negresti Oas ,sau e primaria firma privata si nu stim noi ???
    3.daca nu-l condamnau si a doua oara, ramanea cu titlul,d-na (ma indoiesc ca meritati apelativul acesta)Primar ???
    4.,,Vă simțim ca pe un adevărat negreștean”, s-a adresat Aurelia Fedorca lui L.Dragnea,la decernarea titlului…sa intelegem ca toti negrestenii aveau dosare penale sau numai voi cei din consiliul Primariei ???
    Ce gretos,madam…greata sora cu voma !Iar de la voi negrestenilor, cu mintea la purtator, astept ceva mai mult .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.