Ultima actualizare: ieri, 20:38

Locale

Şarpe într-un magazin Kaufland din România. Se plimba peste roşii

Şarpe într-un magazin Kaufland din România. Clienţii aflaţi la cumpărături în magazinul Kaufland din Sfântu Gheorghe au fotografiat un şarpe care se plimba peste lăzile cu roşii. Cumpărătorii au alertat de urgenţă personalul hipermarketului, iar reprezentanţii Kaufland au au explicat cum a fost posibilă apariţia şarpelui în magazin. 

„Situaţia din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată. Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona şi am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că şarpele ieşise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele şi fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor. Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele şi am contactat furnizorul pentru explicaţii. În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure. Am demarat un control amănunţit pe întregul lanţ furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat aşa ceva”, au transmis reprezentanţii Kaufland pentru redacţia We Radio din Sf. Gheorghe.

3 comentarii

  1. Nimeni PROST Răspunde

    Poate ca “balaurul” din Sfantu Gheorghe era pe post de client si era amator si el de niscai guzgani sau soricioi ca, si acestia sunt tot marfa marca Kaufland, fara etichete, bineinteles.

  2. Nimeni PROST Răspunde

    @Bogu. Reformulez comentariul pentru tine: un sarpe de rahat, facea rahat pe niste rosii de rahat importate dintr-o tara de rahat, de-ti vine sa tragi un rahat intr-un wc de rahat. Peste rahatul acesta de comentariul te las pe tine amice sa tragi apa cata vrei pana te-a apuca rasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.