Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Satu Mare. Nicio persoană prezentă la protestul „Diaspora vine acasă”

Nicio persoană nu a fost prezentă la protestul „Diaspora vine acasă”, care trebuia să aibă loc în această seară, la ora 18,00, pe pasajul Corneliu Coposu.

Pe de altă parte, în capitală s-au adunat până la această oră peste 2.000 de oameni în fața sediului Guvernului.

În întreaga țară au fost anunțate proteste pentru această seară, la un an de la protestele antiguvernamentale din 10 august 2018. Inclusiv la Satu Mare a fost anunțat un protest sub emblema „Diaspora vine acasă”, dar și „Nu uităm ce ați făcut astă vară”.

,,Pe 10 august, de la ora 18, toți românii lucizi și onești din țară și din străinătate sunt invitați să ia atitudine împotriva Aparatului de Stat controlat de PSD (Guvern, Parlament, Administrații locale) care își bate joc de națiune în cel mai ticălos mod: prin legi care favorizează infractorii, lăsând victimele în voia sorții; prin administrație iresponsabilă ne-a dus în recesiune economică; prin politici pentru grupuri de interese, au alungat profesioniștii și muncitorii calificați din țară, în toate domeniile; prin cea mai mare rată de impozitare a muncii din estul Europei au blocat dezvoltarea și au strangulat antreprenoriatul; prin salarii umflate artificial în domeniul bugetar și prin pensii speciale nejustificate de nimic decât de slugărnicie, au dus țara la cel mai mare grad de îndatorare externă istorică și la cel mai mare deficit bugetar procentual și cantitativ de când suntem membri UE. Alte sute de decizii, legi, măsuri și directive care ne condamnă la subdezvoltare, stat discreționar, și, în general, la domnia proștilor tupeiști. Această administrație și majoritate legislativă sunt calamitatea de care trebuie să scăpăm urgent”, se arată în apelul lansat înainte de protest.

10 comentarii

  1. matroz Răspunde

    Nu se poate!Ori s-au imbatat toti 10,ori erau cu actorasul furibund si doctorul exmatriculat la Strand!Bine ca au fost in Bucuresti un sfert de milion!Ce inseamna sa nu ai simtul ridicolului!

  2. Adi Răspunde

    Mulți au fost puțini au rămas, o sleahta de kkt.

  3. Nicolas Răspunde

    Bine să ieși pentru ce?

  4. nae Răspunde

    eu m fost pe acolo dar vazand ca nu ma vad am diasparut

  5. nae Răspunde

    hopaa am scapat un a dar e de gasit mai incolo

  6. x-ulescu Răspunde

    le-au confiscat masinile furate ,la vama ( a scris si aici ) si nu mai au cu ce sa se dea mari !!!

  7. Anonim Răspunde

    Minciuni , a-m fost acolo și eu și ce s-a hotărât este pentru binele României.
    Concluziile la vot vor fi exprimate.

  8. #kkt Răspunde

    Auzi cică “Diaspora”! Ce va mai plac denumirile pompoase! “DIASPORA”!! Ca si stia Ghiță cand s-o dus la plivit barabule pe la olandezi ce, dracu e aia”diasporă”! Stia o laie! Asa cum stiau toti impinsii de foame si nevoi care au fugit in strainatate, ce plm se întâmplă in țara asta, unde am rămas noi sa muncim si SA PLATIM TAXELE CATRE STATUL ROMÂN, a’propos de drepturi, indatoriri si alte cele….bine ca s-au trezit ei sa urle ca au drepturi si stiu ei mai bine ce ne trebuie noua, platitorilor de taxe din Romania, nu din Italia, Belgia, Franta, Germania, etc. Mergeti dracului si urlati cam pe acolo pe unde va si faceti veacul! Nu aici! Auzi cică, “diaspora” , ca suna academic si se scurge ca mierea in timpanul sfertodoctilor! Sictir!

  9. Adinutza Răspunde

    Dragnea e la răcoare,au TREI zile ca sa il aleaga pe Iohanti presedinte(pentru noi ROMANII care trăim aici)…pentru ce sa mai scandeze???Eventual de plictiseala

  10. sdgd Răspunde

    Da chiar, acu cativa ani m-am trezit cu un cuvant nou in viata mea….Diaspora….Vreo 2-3 ani am crezut ca e o regiune din moldova “ruseasca” si probabil moldo-rusii de peste prut au crezut ca e vorba de o regiune din transivlania maghiaro-romana. Inca mai am prieteni care habar nu au ce e Diaspora. Va lamuresc pe restu ce inseamna : un cuvant promovat in sudul tziganesc, direct din “buciile bucalelor”…. PS, va dati seama ce cacanari sunt cei din “bucale” de o fost capabili sa aleaga ca primar o reporterita? In “buci” sau bucale, daca ai bani esti barosan, toti iti ling bucile.De unde credeati ca vine cuvantu “bucale” …de la lins buci….Pentru cei ce nu inteleg gluma seaca si aluzia, sa treaca peste acest mesaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.