Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Tâlharul de pe str. Ostrovului, arestat preventiv. A amenințat un sătmărean cu un pistol cu bile

Bărbatul de 31 de ani, prins sâmbătă, 24 august a.c. în timp ce încerca să tâlhărească un alt bărbat, dar a fost prins de un poliţist local, a primit arest preventiv pentru 30 de zile.

La data de 24 august a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că în scara unui bloc din municipiul Satu Mare, un bărbat de 31 de ani din municipiul Carei ar fi încercat să-l deposedeze pe un sătmărean de 61 de ani de borseta cu bani pe care acesta o avea asupra sa prin folosirea unui pistol cu bile.

Bărbatul, de 31 de ani, a fost imobilizat de către bărbatul pe care a încercat să-l tâlhărească cu ajutorul unui vecin din bloc, de 45 de ani, fiind ținut de aceștia până la sosirea organelor de poliție. Două dintre persoanele implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spital însă nu au necesitat internarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în cadrul căruia sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei în cauză.

De asemenea, în urma prezentării în fața instanței de judecată la data de 25 august a.c., pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depus în arestul I.P.J. Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

2 comentarii

  1. Mască Răspunde

    ” Bărbatul, de 31 de ani, a fost imobilizat de către bărbatul pe care a încercat să-l tâlhărească cu ajutorul unui vecin din bloc, de 45 de ani, fiind ținut de aceștia până la sosirea organelor de poliție. Două dintre persoanele implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spital însă nu au necesitat internarea.”
    .
    .
    .
    Varză

    • Gina Pațachina Răspunde

      @Masca-Ce nu e ok ?! ”Bărbatul, de 31 de ani, a fost imobilizat de către bărbatul pe care a încercat să-l tâlhărească cu ajutorul unui vecin din bloc…” ??!! Adica,individul,talharul,techergheul, de 31 de ani, a fost imobilizat de barbatul talharit,ajutat de un vecin in varsta de 45 de ani,intamplator politist local !Ce n-ai inteles???!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.