Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un important membru PMP din Satu Mare a trecut la PSD

Sătmăreanul Radu Cristescu, fost membru PMP, s-a înscris în PSD, el anunţând că a răspuns ”afirmativ şi cu onoare invitaţiei doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă”.

Redăm poziţia acestuia:

“Fac politică, oficial de cinci ani, din pasiune și cu pasiune. Mulți dintre Dvs. mă cunoașteți și îmi cunoașteți principiile și motivația cu care lupt. Cred în români, în puterea și dorința lor de a construi o țară mai bună, mai unită, mai senină.

Pentru a reuși să schimbi și să sprijini un popor trebuie să lucrezi împreună cu oameni care vor aceleași lucruri!

Mi-am început parcursul alături de un partid, pentru progresul românilor, loial unui om, am construit pentru viitor, dar am realizat pe parcurs că loialitatea poate fi privită ca slăbiciune, iar viziunea mea nu a mai avut ecou.

În toată această perioadă, am avut propuneri multiple de a adera la toate partidele importante și mari din România.

Am ales în ultimul an să colaborez cu partide mici, cu oameni inimoși, români adevărați și le mulțumesc pentru oportunitate!

Am realizat însă că pentru a influența în bine trebuie să alegi un motor puternic!

Trăim într-o societate dezbinată, în care tot ce se întâmplă negativ este sub “sigla” #muiepsd din cauza unor greșeli pe care Partidul Social Democrat și le asumă și le îndreaptă, dar și din cauza unei opoziții PNL și USR slabe, corupte și condusă de oameni de moralitate cel puțin îndoielnică.

Avem nevoie de unitate, de armonie, de reconstrucție!

PSD-ul se schimbă, iar eu cred în această schimbare, PSD-ul reformat este cea mai bună soluție pentru români.

Am răspuns afirmativ și cu onoare invitației doamnei prim ministru Viorica Dăncilă de a mă alătura acestei mișcări noi!

Cred că vom reuși să demonstrăm românilor că ideologia, programul de guvernare, ideile progresiste și binele cetățenilor sunt acum pe primul plan!

Mă cunoașteți! Fac politică din pasiune și cu pasiune! Pentru noi toți! Pentru români!”, a scris Cristescu pe Facebook.

 

7 comentarii

  1. xxx Răspunde

    Astfel de oameni avem nevoie in politica. Le mai facem si reclama in ziarele locale….

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/cine-este-secundul-lui-b-sescu-pentru-senat-n-capital-587790

  2. ion Răspunde

    Un gunoi !

  3. gheorghe Răspunde

    Elita politica din Romania.Oare cati dintre actualii si fostii politicieni au astfel de recomandari ca si acest individ.Se dovedeste inca o data ca in politica din tara noastra sa aciueaza foarte multe lichele,indiferent de partidul din care fac parte.Basescu o sa-si faca cruce si cu picioarele ca a scapat de un asemea specimen(i-au mai ramas si lui destui)si cred ca-i face cinste Fionei cu un spritz.Bravooo Fiona(dancila),cu asa oameni sigur vei aduce psd-ul sub 12%…..ceea ce si meritati si chiar dorim (unii)sa se intample.Daca cautati bine mai gasiti sigur astfel de fripturisti care sa vaasigure o cadere brusca si grabnica.Sa auzim de bine!!!

  4. Vasile Răspunde

    Un om care face județul de rușine. Un mare șarlatan.

  5. marco Răspunde

    Radu Cristescu , un infractor notoriu de pe vremea cand tatuca era procuror sef si ii musamaliza faradelegile , tepar si specialist in inselaciuni . Mai nou latrator pe la anumite posturi tv , fost aghiotant a lui Basescu . Acesta s-a despartit de aghiotantul lui dupa ce si-a dat seama ce hram poarta . Ulterior , latrator de meserie , tradatorul Cristescu a inceput sa arunce cu noroi in partidul care l-a promovat si a incercat sa muste pana la sange mana care l-a hranit . Radu Cristescu nu e politician , e doar un traseist oportunist . Chiar eram curiosi cand adera la cloaca numita PSD . Felicitari doamna prim ministru pentru noua achizitie !
    Acest om nu face cinste judetului nostru !!!

  6. putin informat Răspunde

    Pe cand si Adrian Cozma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.