Ultima actualizare: azi, 17:19

Publicitate

Velus Jet – tehnologia care te scapă de dureri fără medicamente, la Roana Crio Center Satu Mare

Cei care suferă de dureri articulare sau musculare, iar în încercarea de a scăpa de aceste greutăți apelează strict la medicamente și exerciții fizice periodice, au acum o alternativă pe cât de relaxantă, pe atât de eficientă.

Este vorba despre masajul Velus Jet de la Roana Crio Center Satu Mare, singurul sistem de pe piață care poate oferi clienților un masaj terapeutic cu efecte dovedite prin testele clinice realizate. Utilizat pentru relaxare sau în scop terapeutic, Velus Jet te ajută într-o multitudine de afecțiuni și oferă beneficii unice pentru sănătate. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui sistem este masajul personalizat.
Clientul are la îndemână cel mai înalt nivel de personalizare, Velus Jet oferindu-i libertate deplină în alegerea tipului de masaj și modului în care se va realiza masajul. Totodată, clientul poate ajusta intensitatea presiunii apei cu care este realizat masajul, intensitatea masajului și zona în care este realizat.
Patul de masaj Velus Jet permite ajustarea precisă a masajului, iar tehnologia utilizată în ajustarea zonei de masaj are o acuratețe de un centimetru.
Dispozitivul ameliorează durerile de spate și durerile articulare, reduce tensiunea musculară și oboseala musculară și ameliorează durerile cervicale, toracice și lombare. De asemenea, ajută la reducerea nivelului de stres și anxietate, relaxează organismal, Intensifică circulația sângelui și crește nivelul de oxigen și nutrienți din țesuturi.
Așadar, vă invităm să vizitați Roana Crio Center, acolo unde vă așteaptă profesioniști cu înaltă calificare, pregătiți să vă pună la dispoziție echipamente de ultimă generație, atât pentru ședințe în scop medical, cât și pentru relaxare intensă.
Pentru mai multe informații accesați site-ul criocenter.ro sau dați o fugă până la sediul Roana Crio Center din municipiul Satu Mare, strada Grigore Ureche, numărul 20.