Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

LIVE&FOTO. Cum arată Cineplexx Satu Mare! Imagini din interiorul cinematografului

Cineplexx Satu Mare se deschide peste două săptămâni la Satu Mare, în incinta Satu Mare Shopping City, și va avea cinci săli de cinema și 700 de locuri. 

Jurnaliștii PortalSM au participat la prezentarea oficială a cinematografului făcută de Michael Redtenbacher, Facility Management Director al întregii rețele Cineplexx.

Vă prezentăm imagini video din Cineplexx Satu Mare:

Marea deschidere, 12 septembrie

Cinematograful este în acest moment un șantier în toată regula unde lucrează 130 de oameni, iar reprezentanții spun că vor deschide în data de 12 septembrie.

Intrarea în cinematograf se va face din zona de food court. Spațiul din interior este foarte mare, având în total cinci săli cu scaune mari și confortabile, și izolare fonică pentru a nu deranja. În total, sunt 700 de locuri în interiorul cinematografului și 46 de boxe.

 Cineplexx Satu Mare:

  • Primul cinema multiplex din Satu Mare va avea 5 săli de film cu o capacitate totală de peste 700 de locuri
  • Cele cinci ecrane ultra performante ale CineplexxSatu Mare, cu tehnologie Real 3D și 4K, au o suprafață ce totalizează peste 250 mp
  • Noul cinematograf este cel de-al doilea din România cu tehnologia performantă de sunet Dolby Atmos
  • Investiția totală în Cineplexx Satu Mare ajunge la 3 milioane de euro
  • Este al treilea cinematograf Cineplexx deschis în România de când rețeaua a intrat pe piața locală,acum 3 luni, urmând cel puțin alte două deschideri până la finalul anului 2019

„Suntem foarte încântați să deschidem primul multiplex din Satu Mare. Cinefilii se vor putea bucura de o experiență de film excepțională, cu cea mai bună tehnologie și la cel mai înalt grad de confort, o experiență pentru care Cineplexx este deja cunoscut, a explicat Christof Papousek, Managing Partner și CFO al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Tehnologie de ultimă oră în primul multiplex din județ

„Spectatorii sătmăreni se vor putea bucura de asemenea de tehnologia audio Dolby Atmos, care permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea din film, oferind astfel o experiență de vizionare cu totul excepțională, a completat Michael Redtenbacher, Head of Project Development & Cinema Technology al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Cele cinci săli ale noului multiplex au mai mult de 700 de locuri în total, și includ scaune speciale pentru cupluri, o premieră absolută în România, precum și alte tipuri de locuri cu grad sporit de confort, precum Premium șiDeluxe. Ecranele au o suprafață totală de peste 250 mp și integrează tehnologii de vârf și cele mai înalte standarde de calitate.

Un film pentru fiecare

Sătmărenii vor putea astfel viziona cele mai așteptate megaproducții chiar în zilele în care acestea se lansează pe tot globul, iar lista premierelor acestei toamne este una impresionantă– de la „Ad Astra”, despre care se spune că ar fi cel mai realist film despre călătoria în spațiu realizat vreodată, cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale, la cele mai recente producții din seria francizelor „Rambo”și „Terminator” sau „The Goldfinch: Iluzia libertății”, mult-așteptata ecranizare a romanului cu același nume, cu Nicole Kidman și Finn Wolfhard în roluri memorabile. De asemenea, printre premierele oferite de Cineplexx Satu Mare se numără„It 2”, continuarea celui mai de succes film horror al ultimilor ani, „La Gomera”, filmul lui Corneliu Porumboiu selectat în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, și „Joker”, un film despre începuturile faimosului personaj negativ al seriei „Batman”, cu Joaquin Phoenix și Robert de Niro. Anul cinematografic se va încheia și la Satu Mare cu premiera „Star Wars: The Rise of Skywalker”, ultimul episod al celebrei saga, un film așteptat cu sufletul la gură de fanii din toată lumea.

Familiile vor avea, de asemenea, multe opțiuni de filme numai bune pentru a fi văzute împreună cu cei mici. Angelina Jolie se întoarce în rolul personajului Maleficent la mijlocul lunii octombrie, iar legendara familie Addams revine pe marile ecrane la final de octombrie, la timp pentru o seară minunată de Halloween. În luna noiembrie, prințesa Anna și regina Elsa din „Frozen 2” îi vor fascina din nou pe cei mici, în continuarea poveștii de care s-au îndrăgostit milioane de copii.

În plus, în noul multiplex se vor proiecta și documentare pentru grupuri organizate de copii, concerte transmise live de pe marile stadioane ale lumii sau filme locale din România și Ungaria, dublate și în maghiară, în funcție de disponibilitatea lor pe piață.

Zile de naștere și petreceri private la cinema

Pentru cinefilii de toate vârstele care nu s-ar mai sătura de filme, Cineplexx va oferi posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau petreceri chiar în sălile de cinema. În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru petreceri de companie sau alte tipuri de evenimente private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau evenimente speciale (piese de teatru, conferințe etc.).

Detalii despre programul filmelor și rezervări online vor fi disponibile în curând pe www.cineplexx.ro și în aplicația dedicată, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play.

Cineplexx, rol de conducere în regiunea sud-estului Europei

Compania are la nivel internaţional 1.500 de angajați, o cifră de afaceri de peste 140 de milioane de euro și audiență totală de aproape 12 milioane de spectatori.

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație.

Angajări la Cineplexx Satu Mare

Cineplexx Satu Mare va avea în total un număr de 30-35 de angajați, din care 10-12 vor fi tot timpul într-o singură tură.

Iată cum sună un anunţ de angajare:

„Căutăm colegi cu simțul umorului, amabili și săritori la nevoie, doritori să ajute oamenii să se relaxeze la noul nostru cinema multiplex.

?Printre pozițiile deschise este și cea de plasator.
?Direcționarea clienților în sălile de cinema (verificarea biletelor, asistență la găsirea locurilor din sală, asigurarea sprijinului pentru gestionarea activității)
?Verificarea proiecțiilor conform programului de filme”.

Angajări la Cineplexx Satu Mare – Un alt anunţ:

„Căutăm colegi entuziaști pentru echipa Cineplexx Satu Mare, o gașcă de oameni cool cărora le plac filmele, cinematografele, popcornul, distracția, premierele tari și, în general, să îi facă pe oameni să zâmbească.

? Prima poziție deschisă: casier
?Vânzare și rezervări bilete de cinema
?Prepararea și servirea produselor de la bar”.

Imagini din interiorul Cineplexx Satu Mare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.