Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Viorica Dăncilă vine duminică în Satu Mare. Aici îşi începe campania

Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, își începe campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale în judeţul Satu Mare. Ea se va afla duminică, 25 august, în judeţul Satu Mare unde va demara oficial startul campaniei de strângere de semnături “Alături de fiecare român”.

Evenimentul are loc la ora 17,00 în localitatea Racșa, un fief al PSD în care social democrații obțin peste 80% la fiecare alegeri.

La eveniment vor mai participa Mihai Fifor, secretarul general al PSD și Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și alți lideri PSD.

 

 

 

23 comentarii

  1. Vasilik Răspunde

    Suntem pregatiti de miting si huiduit! Ne-am facut pancarte de “sustinere” a lui Dancila:))) aiaiaiai da bine ne-om confrunta cu PsD-istii

    • Gheo Răspunde

      Ai tu atata sange in pompa sa dai ochii cu mine, bai ciobane? Nu cu Dancila ca aia nu se coboara la imbecili ca tine… da eu as fi in stare sa-mi pun putin mintea cu tine, sa vedem cat esti de bazat, vrei? Ca aici, ascuns sub un nick e usor sa faci pe grozavul, hai sa vedem cat esti de tare in realitate

  2. Driver one Răspunde

    Unde apare vaca asta, proasta ??
    Analfabeta dracului.
    Nu stie sa vorbeasca, stiu ca minte..ca i se misca gura.

    • Gheo Răspunde

      Mai gunoiule, de ma-ta vorbesti?

      • c-block Răspunde

        Nu te agita gratis. În curând vei afla părerea alegătorilor. Va duce partidul pe culmi nebănuite. Ai puțină răbdare.

        • Alt Gheo Răspunde

          Decat Iohanis sau Barna mai bine DANCILA. Sigur va fi in turul doi si acolo se va vedea care pe care.

          • y

            Speranța moare ultima! Românii nu sunt pregătiți mental să aibă o președintă de fapt sunt la ani-lumină distanță de asta iar tuta asta 20-20 e ……. No coment! Dar are dreptul să fie aleasă. Poți să te superi dar notează undeva ce am spus eu în data de 24 august, adică va fi candidatul psd cu probabil cel mai slab scor.

      • Driver Răspunde

        M am pisat la ma ta in gura, ii placea mult.
        Data viitoare ma cac pe tine

      • Driver Răspunde

        M am pisat la ma ta in gura, ii placea mult.
        Data viitoare ma cac pe tine

  3. Osan Răspunde

    Ma gheo, tu cam de tata lume te legi daca nu it convine cum comebteaza. Sa-ti dau placuta suedeze si la tot neamul tau de borat ce esti. Sa vezi ce o sa mai primesti.

  4. Stefan Răspunde

    Este o doamnă care a înfiat și a crescut un copil, pentru care merită tot respectul. Totuși campania ar fi trebuit început la Satu Mare, iar că un punct aparte ar fi putut să intre și la zilele culturale ale maghiarilor.

  5. Driver Răspunde

    Ptr gheo…alupigus.
    Citeste invers, intelegi prostule ce esti.
    Esti atat de prost ca mi e mila de tine.
    Opincaru dracului, de Bou ce esti

  6. Mihail Răspunde

    Dacă așa arată opoziția e trist!Dar sa fiu in tonul ei,le adresez îndemnul sa dea înapoi pielea celor cincisute de mii de pesediști!Plus mie ce nu sunt pesedist!???

  7. Nimeni PROST Răspunde

    Un Presedinte, doi Presedinti…unde este femininul aici? Ah… daca n-o fi cel de la Rahova in haine femeiesti.

  8. altu fără bmw Răspunde

    Băgați-o în ambutejaiul de pe Goga!

  9. Amați Răspunde

    Faceți o plimbare de lansare pe “autostrada colbului” până la Tătăresti fără aer condiționat doar cu geamurile coborăte la mașină, alături cu cel care ne-a adus în halul acesta,puțin aer de țară face bine la plămâni!Tot ca pe vremea răposatului ,vizite în locuri unde a-ți vopsit iarba și a-legat pere în plopi!

  10. gheorghe Răspunde

    Nici ca se putea mai bine pentru un inceput …dezastruos.
    Va mai amintiti ca in satmar s-a vazut ce nu s-a vazut nicaieri in tara asta,cum un nene s-a plecat in genunchi in fata acestei femei,i s-a inchinat,ia pupat mana si ia declarat dragostea si simpatia lui?Deci este locul in care dancila incepe marea aventura spre castigarea presedentiei sau daca nu….spre prabuisirea ei in necunoscut[politic vorbind].La ora actuala psd nu are ceva mai bun decat ea de aceea majoritatea psd-istilor sunt bucurosi ca au pe cine sa voteze.Ce nu inteleg eu este incrancenarea pana la ura intre oameni[cel putin aici asa se vede]si injuraturile pe care unii le folosesc …pentru ce?Oameni buni nu merita sa va urati unii pe altii injurandu-va,ci mai bine mergeti la vot voi si familiile voastre,votand asa cum va pofteste inima sau mintea[in unele cazuri].Fiecare partid isi arunca in lupta ce are mai bun asa ca batalia va fi ,,care pe care¨Credeti ca despre alti candidati nu se pot spune lucruri urate sau credeti ca toti sunt niste fete mari,ori sfinti numai bine de pus in rama,ca sa aiba romanii la ce sa se inchine????Nicidecum…..IMPORTANT la ora actuala este ca psd-ul sa fie tras pe linie moarta pentru ca a demonstrat ca este incapabil sa gestioneze soarta tarii,din lipsa de oameni cu viziune si integri.Cum vor fi cei care vor veni?…ramane sa vedem si cu toate ca nu vrem ne vom lovi de o realitate cruda cand vom vedea ce urmeaza,pentru unii bineinteles.Faceti-va putin timp si cititi asta.

    http://www.ziare.com/politica/opozitie/opozitia-o-alternativa-sau-alti-pradatori-politici-1574647

    Pentru cei care vor mai mult decat o schimbare de partide,si doresc o schimbare reala a felului in care va fi condusa tara.Ei isi pun intrebari,ei au anumite asteptari,ei gandesc ca in momentul in care faci o schimbare este imperios necesar ca cei care vin …SA AIBA SOLUTII VIABILE,nu numai gargara si solutii ioc.Va doresc tuturor o zi buna ….

  11. y Răspunde

    Prezența doamnei Dancila în SM, este un aspect pozitiv pt noi sătmărenii ceea ce înseamnă că suntem auziți la București. Am să merg s-o susțin.

    • y Răspunde

      @y fals, punctul meu de vedere față de madam asta mi-am prezentat mai sus. Eu nu am votat și nu am susținut PSD niciodată. Nici când era în 2000 Iliescu și WCT în turul 2. Vorbește în numele tău și susține pe cine vrei. Dar în numele tău! Sau nu ai curajul?

      • Mihail Răspunde

        @y și y fals:eu cred ca te conversezi cu tine însuți !Daca lași tonul semidoct la o parte rămâi slab,slab…Ai fost pana acum :funcționar la primărie,diriginte de șantier la Casa de Moda,inginer la drumuri și poduri,milițian și din când in când chiar angajat la SMURD….Dar ce domeniu te depășește și tu nu-l cunosti?
        Despre mândria de-a fi ungur intr-o țara ce nu va recunoaște superioritatea ,nici nu mai vorbesc!

  12. y Răspunde

    @Mihail. Din păcate nu ai dreptate. Cere de la redacție datele, ID-ul și o să vezi că sunt adrese diferite. N-aș posta ca răspuns dar scrie câteodată niște tâmpenii… Milițian n-am fost, niciodată n-am dorit, inginer de drumuri a fost a rudă foarte apropiată de a mea, el a lucrat la Casa de Modă, am și spus la vremea respectivă cu primăria ești aproape.
    Singur sigur nu vorbesc, aia face marinarul care cam lipsește de o vreme. Acum poate de supără.
    Am început săpostez sun alt pseudonim care în mod interesant nu deranjează deloc pe nimeni dar este unul care tot mă provoacă. Nu știu dacă nu e un plictisit din redacție.
    Nu pot să cobor nivelul comentariilor la nivelul tău. Îmi pare rău, nu pricepi atunci nu citi. Probabil nici nu contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.