Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Accident mortal în județul Satu Mare. Un biciclist a fost lovit de o mașină

Ieri seară, un bărbat din Dorolț, care se deplasa cu bicicleta pe DN19A, a decedat în urma producerii unui eveniment rutier. Ieri seară, în jurul orei 21.00, Poliţia a fost sesizată că pe DN 19A, între localitatea Satu Mare și Dorolț, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Concret, un bărbat de 48 de ani din Ungaria, care conducea un autoturism pe DN19A, pe fondul nepăstrării distantei în mers, a intrat în coliziune cu un biciclist care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers, fără a fi echipat corespunzător cu lumini si elemente fluorescent reflectorizante. În urma impactului, biciclistul, în vârstă de 68 de ani, din Dorolț, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Vinovat moral, cel puțin parțial, este IPJ Satu Mare, care în goana lor după vitezomani au abandonat total celelalte atribuții pe care le au!
    În condițiile în care peste 90% dintre biciclete NU sunt echipate corespunzător, cel puțin 75-80% dintre bicicliști circulă pe trotuare, trec strada pe trecerile de pietoni și circulă cu biciclete total neechipate, poliția rutieră adună bani la buget, aproape exclusiv, pe seama vitezomanilor!
    Felicitări domnilor polițiști rutieri, ați omorât un om!

  2. Sofer Răspunde

    Întâmplător, aseară pe la aceeași oră mergeam spre Dorolt si chiar m-am uitat ce întuneric este si ca nu se vede drumul. Drumul a fost reparat si NU ARE NICI UN MARCAJ. Nu vezi unde se termină lateral. Nu are trasată nici o linie pe el. Ce sa mai spun de întuneric? Nu sunt stâlpi cu becuri. Normal ca se intampla accidente.

  3. abc Răspunde

    Ca sa nu mai vorbim de carutele care circula noaptea total nesemnalizate, cu carutasul beat.
    Noroc ca stiu caii drumul spre casa !

  4. Riki Răspunde

    Faptul ca avem KFC sau McDonalds nu inseamna ca am iesit din lumea a 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.