Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accidentul de la Botiz, surprins LIVE. Un şofer a acordat primul ajutor

Accidentul de la Botiz, surprins LIVE de o cameră de înregistrare aflată pe bordul unei maşini. Sătmăreanul Adrian Varga se afla în spatele Loganului vişiniu care a pătruns pe contrasens. El a oprit imediat şi a a fugit spre locul accidentului pentru a oferi victimelor primul ajutor.

“Eu doar am ajutat victimele, pe urmă am luat bornele de pe baterii de la amândouă maşinile pentru că a ieşit foarte mult fum. O altă persoană a sunat la 112 că eu eram ocupat cu victimele”, ne-a spus Adrian Varga.

Poliţia a fost sesizată la ora 10.42 am fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Botiz.

Polițiștii Serviciului Rutier ajunși la fata locului au stabilit faptul ca un șofer, de 52 de ani, din loc Trip, care se afla la volanul unui autoturism ce circula pe direcția SM – Ciuperceni, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 41 de ani, din Călinesti Oaş.

În urma evenimentului ambii șoferi au fost transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale împreună cu alți doi pasageri din cele două autoturisme.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauza s-a deschis un dosar penal pt stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evevnimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.