Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

Bărbat eliberat de Judecătoria Satu Mare, arestat din nou. Pagubă de 10.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 25 ani, proaspăt eliberat din Penitenciarul Satu Mare, a fost arestat din nou, vineri, pentru o perioadă de 30 de zile după ce, în ultimele săptămâni, a intrat în două imobile din Oradea de unde a furat scule, un cazan de ţuică dar şi alte bunuri, provocând o pagubă de peste 10.000 lei, scrie ebihoreanul.ro.

Bărbatul a fost prins o zi mai devreme şi e acuzat că la sfârşitul lunii august a furat dintr-o casă un cazan din cupru pentru distilat băuturi spirtoase, răcitorul acestuia şi alte bunuri, cauzând o pagubă apreciată la 7.000 de lei, iar dintr-un alt imobil a luat diverse scule – o maşină de găurit, un flex, un aparat de sudură şi o drujbă – evaluate de proprietar la peste 3.000 de lei.

Hoţul, pe numele său Matei Mărcuţ, a ajuns astfel înapoi de unde a plecat în luna iunie, când a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit o parte din pedeapsa pe care a încasat-o pentru alte două furturi comise anul trecut.

De fapt, după cum a aflat BIHOREANUL, acesta a beneficiat până acum în patru rânduri de bunăvoinţa instanţelor de judecată care i-au dat drumul înainte să-şi ispăşească în întregime pedepsele pe care le-a încasat pentru aceleaşi gen de fapte.

“A dat dovezi temeinice de îndreptare, conştientizând scopul pedepsei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Satu Mare din 27 iunie, în acest an, când instanţa i-a admis ultima cerere de eliberare condiţionată, soluţie care nu a mai fost contestată de procurori. Pentru ca, după nici două luni, Mărcuţ să-şi “calce” cuvântul şi să lovească din nou…

sursa: ebihoreanul.ro

Un comentariu

  1. sdgd Răspunde

    In august a furat din 2 locuri si in septembrie a fost liber? acuma l-au prins, il mai prind in octombrie si tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.