Ultima actualizare: ieri, 21:39
Locale

Bărbat eliberat de Judecătoria Satu Mare, arestat din nou. Pagubă de 10.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 25 ani, proaspăt eliberat din Penitenciarul Satu Mare, a fost arestat din nou, vineri, pentru o perioadă de 30 de zile după ce, în ultimele săptămâni, a intrat în două imobile din Oradea de unde a furat scule, un cazan de ţuică dar şi alte bunuri, provocând o pagubă de peste 10.000 lei, scrie ebihoreanul.ro.

Bărbatul a fost prins o zi mai devreme şi e acuzat că la sfârşitul lunii august a furat dintr-o casă un cazan din cupru pentru distilat băuturi spirtoase, răcitorul acestuia şi alte bunuri, cauzând o pagubă apreciată la 7.000 de lei, iar dintr-un alt imobil a luat diverse scule – o maşină de găurit, un flex, un aparat de sudură şi o drujbă – evaluate de proprietar la peste 3.000 de lei.

Hoţul, pe numele său Matei Mărcuţ, a ajuns astfel înapoi de unde a plecat în luna iunie, când a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit o parte din pedeapsa pe care a încasat-o pentru alte două furturi comise anul trecut.

De fapt, după cum a aflat BIHOREANUL, acesta a beneficiat până acum în patru rânduri de bunăvoinţa instanţelor de judecată care i-au dat drumul înainte să-şi ispăşească în întregime pedepsele pe care le-a încasat pentru aceleaşi gen de fapte.

“A dat dovezi temeinice de îndreptare, conştientizând scopul pedepsei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Satu Mare din 27 iunie, în acest an, când instanţa i-a admis ultima cerere de eliberare condiţionată, soluţie care nu a mai fost contestată de procurori. Pentru ca, după nici două luni, Mărcuţ să-şi “calce” cuvântul şi să lovească din nou…

sursa: ebihoreanul.ro

Un comentariu

  1. sdgd Răspunde

    In august a furat din 2 locuri si in septembrie a fost liber? acuma l-au prins, il mai prind in octombrie si tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. BMW X6 furat din Franța, depistat în vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit la controlul de...

Închide