Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Candidatul USR PLUS la prezidențiale, Dan Barna, vine miercuri la Satu Mare

Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al României vine miercuri, 4 septembrie, în municipiul Satu Mare. Vizita lui Barna face parte dintr-o serie de vizite în județele țării, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la cea mai înaltă funcție în stat.

În cadrul acestei vizite, Dan Barna va lua parte în dimineața zilei de miercuri, 4 septembrie, la o acțiune de strângere de semnături în municipiul Satu Mare, după care va susține o conferință de presă la sediul USR de pe strada Vasile Lucaciu. De asemenea, candidatul USR PLUS la prezidențiale va strânge semnături și în Negrești-Oaș.

 

21 comentarii

  1. Gina Pațachina Răspunde

    Dan Barna?Ce doreste acest babuin de la satmareni?Doar avem cercopitecii nostrii !! Cititi si va cruciti!!
    https://www.cotidianul.ro/spovedania-unei-escroace-din-penitenciarul-arad-iii/

    • Adi Răspunde

      Vai de capul lui clar nu-l mai votez că la europarlamentare, nu mai merg la vot niște securiști tineri.Su bani din contracte cu statul.

  2. c-block Răspunde

    Cred că toți sătmărenii cunosc povestea asta într-un fel sau altul. Cât e de adevărat nu e treaba niastră să cântărim. Dar mă întreb ce legătură ar C.Gh. sau alte personaje din poveste cu venirea lui Barna la Satu Mare? Bine că nu-l amesteci cu vizita Papei!

  3. @c-bloc Răspunde

    Toti ”politicienii” din Romania sunt la fel de valorosi: zero barat !!Oportunisti,arivisti,mincinosi ,fatarnici ,jigodii ,manipulatori si care promit verzi si uscate pana ce-si ating scopul !!Basescu,pentru ca era strict treaba lui,ne-a promis timp de 10 ani ca ”ne baga” in Schengen !!Ne-a bagat alt-undeva,la propriu !!A venit iohannis cu aceeasi melodie,iar la capitolul ”succesuri” nu l-a depasit pe basescu si nu ne-a bagat nicaieri,de data asta am intrat singuri:in cacat !!Acum acest patruped sau biped,e totuna, barna,doreste si el,probabil aceleasi ”succesuri” ca ale predecesorilor !!Ne trebuie un presedinte neutru,din punct de vedere politic,un om care sa fie bine si cu stanga si cu dreapta :MIRCEA DIACONU !!

    • c-block Răspunde

      Tind, de fapt sper și eu că a venit momentul acela. Problema e că ne-am ars cu toții de multe ori așa că eu personal suflu și-n iaurt. Și încă un lucru. Nu cred că acești candidați sunt independenți în mod real. Nici măcqr Mircea Diaconu la care pentru mandatul de eurodeputat i-a făcut campania pe față Latrina3. Oricum Dan Barna mi se pare dubios, nu îmi inspiră încredere.

      • @c-block Răspunde

        Probabil barna ar fi singurul candidat credibil sustinut de un partid,pentru ca useristii n-au guvernat niciodata,n-au avut un presedinte niciodata,spre deosebire de PSD sau PNL(PDL),insa sa nu uitam ca acest USR n-are cum guverna de unul singur si clar va face alinta politica,iar atunci li se termina si ”demagogia” cu care incearca sa ne abureasca acest dan barna !!De 30 de ani,de cand romania este o tara democrata,de fiecare data oricare dintre candidati la prezidentiale vine cu aceleasi ”texte”,la fel si partidul care-l sustine,si care e ”gata oricand sa guverneze”,insa dupa ce ajung la putere, si clar ca nu pot sa-si acopere promisiunile,arunca mereu vina pe ”fosta guvernare dezastruoasa” !!De fiecare data !! https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/videos/494314818033575/ = demagogie pura !!!

        • x-ulescu Răspunde

          usr-istii nu au guvernat ..da dar sa vedem cine este in spatele lor …parinti ,bunici ,neamuri ,cati securisti (pardon sri-sti ) cati fosti securisti ,,ce afaceri au avut si au ,,cu cine ??

    • Gicu Hugi Răspunde

      Diaconu? Ha ha ha ha ha ha… ala de l-a pupat in cooooooooooor pe Dragnea ca europarlamentar si a fost pro Ordonanta 13? Hai pa!

      • x-ulescu Răspunde

        ce programe de ,,specializare a avut maroul asta (barna ) cu ministeru de interne-politia ..a luat banii dar politistii tot tembeli au ramas..dupa cele intamplate la Caracal ..nu ar trebui sa dea banii inapoi ??

    • Remy Martin Răspunde

      Uita-te la acest video si ridica mana cand te-ai razgandit.

      https://www.youtube.com/watch?v=6J-JPlYTFh0

      Cu placere!

      • c-block Răspunde

        Dacă te-ai adresat mie îți spun părerea mea.
        Nu e o noutate pentru că cunosc bine persoana. Nu asta mă interesează ci ce pune pe masă în campanie. Program electoral și alte cele. Îl urmăresc cu atenție. M-am fript cu Constantinescu deja dacă înțelegi ce vreau să spun. Dacă în schimb nu te-ai adresat mie îmi cer scuze pentru deranj.

        • Tineriada Răspunde

          Hahaha, adica tu votezi populisti? Inseamna ca esti chiar mai kretyn decat el!

          • c-block

            Tot mai bine decât comuniști. Somnul minții!

          • c-block

            @Tineriada. Încă un lucru. Te rog citește încă o dată ce am scris pentru că se pare că nu ai înțeles nimic. În 2000 în turul 2 dintre Ilici și WC Tudor răposatul nu am votat. Nici când era meciul dintre Băse și Geoană. Am considerat că nu am între ce alege. Eu nu votez răul mai mic și nici nu-mi vând votul pentru o pungă sau sticlă de ceva. Cu Emil Constantinescu s-a terminat această poveste. Adică răul mai mic. Dacă Mircea Diaconu mă convinge îl votez, dacă nu atunci mai trece o sesiune de vot fără mine.

      • cârcotaş Răspunde

        Un păcălici agramat acest Diaconu!

  4. c-block Răspunde

    Trebuia o lege a lustrației aplicată și la noi. Acum cred că deja e târziu pentru că foștii jmekeri au făcut pui care acum sunt majori. Iar asta produce efecte. Dealtfel, vorba ta, nu poate guverna singur. Și cum ajunge la putere (dacă ajunge) cineva va avea grijă să fie “altoiți” și ei. Mai ții minte povestea cu CDR și cu 15000 de specialiști gata să sară? Dealtfel care este programul lor de guvernare în afară de “așa cum fac ceilalți nu e bine”? Aș vrea să cred că potențialul prezidențiabil Mircea Diaconu ar fi omul providențial, dar mă mai gândesc. Cum am spus, suflu și în iaurt dar îl urmăresc atent. Și Paleologu ca oersoană ar fi OK dar el are ca balast un partid pentru mine nesimpatic.

  5. @c-block Răspunde

    Eu as risca pe Mircea Diaconu,fost PNL-ist,inca iubit de adevaratii pnl-isti,dar care are simpatizanti la fel de multi si printre psd-isti,clar si de la ALDE plus partidul lui Ponta…Un om normal si cinstit !Doar bashitul national si tolomac,cu ”balneologul” lor,nu-l simpatizeaza !

    • Yon Răspunde

      Salut,
      Nu știu ce să zic și de Diaconu.Nu mi se pare natural,l-am văzut la televizor exprimându-și motivele pentru care candidează,foarte subțire,ceva parcă nu e la locul lui.
      Mi se pare că e o șmecherie a lui Ponta,ca pe vremea lui Stolojan și Băsescu.
      Diaconu mi se pare fals…

  6. Satmarean Răspunde

    A cam intarziat. Diasporezii au plecat, dar daca se grabeste mai prinde cativa in vama!!!!!!

  7. Bogu Răspunde

    La munca ortodoxilor!!! Stați și cârcotit ca babele pe uliță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.