Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Cum s-a ales o tânără cu un dosar penal, după ce a ieșit cu mopedul la plimbare

Polițiștii au depistat ieri, 23 septembrie a.c., o tânără, de 27 de ani, care conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală  Negrești Oaș au depistat în localitatea  Certeze o tânără, de 27 de ani, din localitatea Halmeu, care conducea un moped pe strada Handal, care nu avea aplicată plăcuța cu număr de înregistrare.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar tânăra identificată nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie fapt pentru care în cauză au întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

4 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Poate ii invita cineva pe d-nii politisti din Oas sa vina si la Satu Mare sa faca un pic de ordine : atv-uri prin centru , motociclete cu “1000” de decibeli , raliuri in jurul parcului din P-ta Libertatii si pe poduri , mopede electrice ( chestionand cativa posesori am constatat ca habar n-au ca trebuie inmatriculate , permis , casca ) , biciclisti pe trotuare fara lumini si veste , etc … Osasul fantoma domnule primar si citypulic !!!

    • dnd Răspunde

      Biciclistii nu au obligatia de a purta veste reflectorizante! Doar in afara orasului sau pe strazi fara iluminare publica!

  2. Nha Răspunde

    Erata : orasul nu osasul ( nervii bata-i vina ) .

  3. shumaheru Răspunde

    pe Lucian Blaga e unu care se plimba cu motocultoru cu remorca ,chiar pe langa politistii cu radaru ( sigur nu a depasit viteza legala )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.