Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Elicopterul SMURD de la Jibou devine operațional săptămâna viitoare. Va deservi județele din Nord-Vestul țării

Elicopterul SMURD de la Jibou, care va deservi județele din Nord-Vestul țării, printre care și Satu Mare, devine operațional începând cu săptămâna viitoare, iar la inaugurare este așteptat și Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, se va afla marți, 10 septembrie, la Jibou, pentru operaționalizarea elicopterului SMURD care va deservi județele din Nord-Vestul țării.

Raza în care poate acționa elicopterul SMURD de la baza din Jibou este una care acoperă județele Maramureș, Satu Mare, o parte din județul Bihor, întreg județul Sălaj și o parte din județul Cluj.

2 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Dacă era o bază de elicoptere înţelegeam dar unu care este chemat în acelaşi timp în două părţi ce face? Suntem ca în bancurile cu albanezi.

    • nuconteaza Răspunde

      Corect! Sunt mii de bolnavi in Romania. Civilizat ar fi sa fie un elicopter pentru fiecare… Adica ganditi-va ca sunt peste 100000 de bolnavi in Romania si doar 99999 de elicoptere smurd. Ce facem ? Discriminare? Pai cu ala 1 ?

      Deci… faptul ca pana acum nu a existat vreun elicopter smurd si acum apare 1 e mai mult decat nimic. (stati linistiti, nu-i laud sau ceva pe astia din conducerea tarii) dar e un pas inspre bine, hai sa il tratam ca atare. Ca mai multe elicoptere n-ar strica, autostrada, pod, facultate, scoala de meserii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.