Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO/VIDEO. Copil lovit în Cineplexx, chiar în timpul filmului “Cod roşu în serviciile secrete”

Copil lovit în Cineplexx. Un copil de circa 10-12 ani a fost lovit în această seară în timpul filmului “Cod roşu în serviciile secrete” ce se derula la Cineplexx din cadrul Shopping City Satu Mare de către un bărbat de aproximativ 50 de ani. Se pare că băiatul ar fi făcut gălăgie şi l-ar fi deranjat pe bărbat.

Incidentul a fost surprins de către o sătmăreancă care s-a revoltat şi a început să îl ia la rost pe bărbat. Acesta, alături de o altă femeie, au părăsit sala, fiind urmăriţi în parcare de către femeia revoltată.

Potrivit acesteia, în sală erau aproximativ 150 de persoane, dar oamenii nu au intervenit în momentul în care copilul a fost agresat. Copilul a fost foarte speriat şi s-a temut să reclame poliţiei ce i s-a întâmplat.

 

37 comentarii

  1. Ina Paţachina Răspunde

    ”Copilul” de 10 ani ce cauta acolo seara,neinsotit ???Cine l-a lasat sa intre neinsotit?Persoana deranjata de copil trebuia sa-si ceara banii si sa-i reclame pe cei de la cinema !!Si sa depuna si o plangere impotriva celei care-l urmarea cu telefonul.

  2. Mae Răspunde

    Putea săi atragă atenția ,dar nu sal lovească !!!

    • Ina Paţachina Răspunde

      @mae-Un singur ”martor” exista si care sustine ca l-a lovit !Femeia care-l hartuieste cu filmarea in parcare pe ”faptuitor” !Sustin din nou ca acel copil de 10 ani nu avea ce cauta seara la cinema neinsotit !!Greseala omului este ca nu a reclamat el ca acel copil se afla singur la cinema,iar cei care l-au lasat sa intre neinsotit sa fie trasi la raspundere !!

  3. Vili Răspunde

    Pana la fapta probabil a fost si atentionat flacaul. Eu unul daca intalnesc domnul din imagine am sa-i fac cinste cu o bere si am sa-i transmit salutari din partea celor care s-au saturat de mucosii obraznici si needucati !!

    • dili Răspunde

      ba frate, eu ma duc de la servici pe jos 6 km pana acasa daca as fi cum spui tu as putea sa bat cel putin 20 de “mucosi obraznici” zilnic pana ajung acasa, sunteti complet nebuni comunisti imputiti, problema este ca cei ca tine mai fac si copiii

      • Trici Kleta Răspunde

        Comunista imputita e ma-ta aia care te-a fatat,bai dilimacule !!Si ce treaba avem noi ce faci tu in cei 6 km parcursi perpedes?!

      • Vili Răspunde

        pai, frate daca mamica ta ar fi palmuit macar unul singur, lumea sigur ar fi iesit in castig… 🙂

  4. zzz Răspunde

    De ce nu m-ar mira ca daca ar fi vb despre un tigan care a intrat la cersit sau sustras. Sarim cu concluzii ca ce a facut omul, dar oare s-a pus sa il agreseze fara motiv? foarte putin probabil….

    • sandokan Răspunde

      motiv ptr agresiuni se gasesc, nu asa se rezolva problema! sau hai sa sarim la agresiuni cu prima ocazie?? jungla SM

  5. c-block Răspunde

    Eu am o singură întrebare. Ce căuta un copil de 10 ani neînsoțit la un asemenea film????? Nici însoțit nu avea voie pentru că e cu limită de vârstă!!!! Sau la Cineplexx este facultativ? Așa că sugerez să vă opriți în a comenta în favoarea lui. Ce înțelege un copil de 10 ani din acest film? Bum-bum? Hai să fim serioși! De altfel aș fi curios dacă a plătit bilet.
    https://www.youtube.com/watch?v=_yce-oYv314

  6. aldo Răspunde

    iarasi o stire marca ” invatatoarea cu sprayul” prezentat dintr-un singur punct de vedere.

    • Inspector Cluzo Răspunde

      Trebuia oprit filmul si sa se verifice ce cauta un copil de 10 ani neinsotit in sala de cinema la un film ce prezenta multa violenta,film interzis copiilor !Iar hartuitoarea cu telefonul sa fie amendata !

      • justin Răspunde

        barbatul trebuia sa se adreseze autoritatilor in loc sa agreseze un copil, barbatul identificat (multumita persoanei curajoase care a facut posibil) si amendat ptr vatamare corporala si parintii copilului ca l-au lasat nesupravegheat, femeia curajoasa felicitata. cam asa ar functiona o societate civilizata dar 80 % inca sunt comunisti retardati

        • c-block Răspunde

          Într-o țară normală da. Dar vezi și cazul de la Caracal, cazul cu fata din Galați, cazul Sorina sau recentul caz din Dâmbovița. Tu mai ai așteptări de la autorități? Nu vezi că în afară de futut telefonul și trimis alerte RO-ALERT degeaba pentru exerciții nu sunt în stare? Cazurile enumerate sunt din ultimele două luni și numai cele mediatizate. Câte ar fi încă oare care zac cu autor necunoscut pentru că autoritățile fac hernie de la muncă? Vom ajunge să ne facem singur dreptate. Nu e corect dar asta e.

  7. Satmarean Răspunde

    Nu ca as fi de acord cu violenta , dar unii tineri din ziua de azi sunt foarte obraznici, nu au respect fata de cei din jur parca toata lunea este a lor, si sunt sigur ca si acel copil nu e usa de biserica mai ales ca era singur la acea ora……la film. Daca a mers la film sa stea in banca lui si sa vizioneze nu sa deranjeze pe cei din jur. In acest caz trebuia anuntat cei care se ocupa cu organizarea si scos afara ,, copilasul “si trimis…..la culcare.

  8. avut Răspunde

    deci individul respectiv a procedat corect…?
    si ne mai miram dupa aia de societatea in care traim…

  9. Gabi Răspunde

    Nu ai voie ,cu nici un motiv sa lovești un copil ,deoarece e lipsit de apărare, și e degradant pentru orice ființă umană sa lovești, o persoană fără apărare.In locul părinților copilului a și depune o plângere la poliție pentru loviri și alte violențe, aducând, pe acea persoana care a filmat ca martor.In ceea ce priveste prezența copilului la film ,la acea oră târzie, fără însoțitor, aici e o altă discuție și în această speță, în culpă sunt părinții, copilului.Dar indiferent ce s ă intamplat este rușinos, pentru bărbatul violent ,putea să cheme oamenii de ordine ,nicidecum sa faca el legea.Felicitari in schimb ,pentru doamna care a filmat ,deci care a intervenit,deoarece a dat dovadă de simt civic si de astfel de oameni avem nevoie cât mai multi in societate.

    • peda gogu Răspunde

      Doamna care a filmat ,de ce nu a intervenit in momentul cand copilul a deranjat spectatorii ? sa-l opresca sau sa anunte plasatorul ?

  10. 007 Răspunde

    Da ,este corect sa nu agresam copiii.Dar sunt situatii cand te scot din minti si atunci unii clacheaza din cauza situatiei sau costurilor la care esti expus…Uite ce patesc in parcarea de la Kaufland.Opresc caruciorul in spatele masinii personale ,cand aud,,imi dai un leu ‘”ma intorc si vad un tiganel de vreo 10-14 ani.Ii raspund ,,uite cum sta problema,daca maine la aceasta ora vii spalat si curat iti promit ca te ajut, ori de cate ori te intalnesc,desigur in aceleasi conditii,sa fii curat si ordonat.
    La replica mea se intoarce si cu o imitatie de figura din Karate,loveste cu piciorul anvelopa spate la masina.
    Am ramas stupefiat de gest, dar mai mult de faptul ca abia, mi-am stapanit impulsul de a nu-i trage o scatoalca.
    Sa nu o luati ca o lauda, dar daca-mi lovea usa spate si o indoia,(masina mea a costat 60.000 euro) plateam reparatia .nu-i asa ?!De unde sa-ti recuperezi banii de reparatii de la amaratii astia?!
    Am chemat paza,dupa ce m-am calmat ,gonindul undeva pe Drumul Carei cu ,,urarile de rigoare,revenind agentul imi zice,,d-le ati scapat usor, ca la altii le-au zgariat masinile “Ei daca facea acest lucru nu prea stiu daca-mi puteam stapanii primul impuls.Asa ca lasati-o mai moale cu judecatile impotriva celor cat de cat civilizati(asta desigur daca sunteti voi civilizati ?dar asta-i alta discutie ? S-au poate nu ?! si indreptati-va criticile catre parintii micilor needucati,contravenienti sau chiar infractori, ce sunt ,,EDUCATI SPECIAL” se pare,pentru acest tip de (ne),,civilizatiei”

  11. EM Răspunde

    La acest film am stat langa acei baieti. Singura lor vina a fost ca au indraznit sa atinga cu piciorul spatarul individului cu pricina. Din aceasta cauza acesta a recurs la amenintari la adresa baietilor. Va vine sa credeti sau nu, dar acesti baieti nu au comentat nimic si pe parcursul filmului si-au vazut de treaba lor. La terminarea filmului, individul care a mocnit vreo 2 ore, l-a imbrancit pe unul dintre baieti. Rusinos! Sotul meu i-a sfatuit pe baieti sa sune la politie ca sa il denunte. Si daca ar fi sunat bine ar fi facut! Dar atat timp cat nu luam atitudine regresam ca societate. Pe de alta parte, filmul s-a incheiat la ora 21, o ora rezonabila. Si repet, cei trei baieti s-au comportat exemplar.

    • peda gogu Răspunde

      fimu avea restrictii de varsta ? daca da ,ce cautau la filmu ala ,cine lea vandut biletu si iau lasat sa intre ? daca nu ,atunci copii sa faca reclamatie la politie

      • Dany Răspunde

        Da cati capiati sunt printre noi. Hai mai sa ii “omoram” pe toti copii care intra la filme “cu restrictie de varsta”! Voi nu ati fost copii? Nu ati fost la cinema Luceafarul, Victoria sau Popular niciodata, chiar si neinsotiti de parinti? Copiii care locuiau langa Luceafarul au vazut si de douazeci de ori un film, pentru ca ii cunosteau plasatoarele si ii lasau sa intre gratis. Da acuma am evoluat, adica suntem mai prosti si avem restrictii de varsta. Penibil.
        Acuma hai sa fim seriosi, filmele Marvel de exemplu sunt facute chiar pentru cretini de cincizeci de ani nu pentru copii de zeceani. Vizionare placuta!

  12. István István Răspunde

    Voi ati vazut ce angajati au astia de la Cineplexx doar pustani (19-20 ani) ii doare in pix de limita de varsta, acel copil nu avea voie sa intre in sala.

  13. unu Răspunde

    E plină țara de cretini!!! . Cum poți interzice unui copil de 10-12 ani!!! să vizioneze un film nerecomandat minorilor în vârsta de până la 12 ani? În primul rând vârsta băiatului bătut este de 10-12 ani. Dacă are 12 ani toată tevatura este inutilă. Ok!! și dacă nu are această vârstă ce ar vrea comuniștii – cretinoizi comentatori???? să vină copii cu împuternicire notariala semnată de părinți sau cu părinții de mână? sau să stea miliția la intrare să controleze vârsta copiilor? În afara de desene animate, la 90% dintre filme, inclusiv la ălea comunistoide, vârsta recomandată este de peste 12 ani! Doar în situația filmelor “interzise minorilor” sub vârsta de 15 ori 18 ani se poate, eventual, pune problema interzicerii accesului. În altă ordine de idei, cum poate cineva să încurajeze violența împotriva unui copil? Sunt de acord că sunt și copii obraznici, însă violența este impardonabilă.

  14. Gyuri Răspunde

    https://portalsm.ro/2019/09/olandezul-suspectat-ca-a-ucis-o-pe-fetita-de-11-ani-din-dambovita-s-a-sinucis/
    Cei care sustineti ca acel individ a procedat corect, probabil aveti profilul acestui criminal.

    • ... Răspunde

      Dacă după o vreme te vei trezi că ești atacat de un roi de drone care atacă cu bombe lansate din aer te rog să recitești comentariul tău. Ce poate învăța un copil de 10 ani din asemenea filme? Că așa ceva este normal. Deci va acționa în consecință. Toți avem drepturi în țara asta dar nimeni nu are responsabilități. Iar după un timp exclamăm că vai nu am știut! Nu e frumos ce a făcut omul respectiv dar copilul nu avea ce căuta acolo. Iar comentatorul care povestea că pe vremuri la Luceafărul sau la Victoria unii copii intrau și vedeau filme cu nemiluita (e posibil, nu știu) dar îl rog să reamintească și ce fel de filme rulau.

      • @unu Răspunde

        Consider ca majoritatea comentariilor in favoarea copilului de 10-12 ani prezent intr-o sala de cinema,seara neinsotit,sunt probabil scrise si postate de hastagisti ”consumatori”,din categoria ”libertinului” olandez criminal, altfel nu-mi explic ferocitatea cu care suntem atacati verbal noi cei care nu avem aceeasi parere cu a lor si suntem catalogati comunsiti imputiti,comunisti cretinoizi etc. ! Da,un copil de 10 ani inca TREBUIE sa vada doar desene animate,nu filme cu violenta destinate adultilor !Sunt de acord ca nu trebuia bruscat sau urecheat,si ca acel individ trebuia el sa sesizeze politia,pentru ca daca acelui copil i se intampla ceva rau seara tarziu la ora 21,atunci cand s-a terminat filmul,tot politia era cea aratata cu degetul pentru ca nu previne astfel de incidente !!

      • Dzuhas Pondro Răspunde

        Imi amintesc de filmul Predator care rula la Luceafarul undeva dupa revolutie, aveam vreo 12 ani si erau printre noi si mai mici, tot asa eram un grup de baieti fara adulti, bineinteles ca nu eram foarte cuminti dar nimeni nu s-a legat de noi …. care-i problema?

        • ... Răspunde

          Drept răsplată ai rămas pondro. Problema e că nu îți dai seama care-i problema. Educația, tati, educația. Că după aia ne plângem că tineretul așa și pe dincolo nu face nimic. păi copilul ăla va trebui să lucreze și să întrețină un sistem care să te țină ca pensionar. Dar așa va scoate o dronă sau ce știu eu ce va fi atunci și te va trimite pe câmpiile veșnic verzi ale lui Manitu, că așa a fost învățat. Asta e problema. Odată copii trebuie să învețe comportamentul normal acceptat de societate ca să aibă șansa să fie utili societății ca adulți. Măcar șansa. Dar așa va fi pac-pac și gata.

          • Dzuhas Pondro

            Bai fasole cu carnati, o buna parte din aia inclusiv eu am urmat o facultate unul dintre noi a ajuns medic uman, si cu totii suntem peste medie… problema e ca daca genetic esti varza nu prea ai ce sa faci.

  15. Satmareanul Răspunde

    Bine ma … o palma fiecare dintre voi ati primit la varsta aia , ba de la parinti, ba de la baietii mai mari din jurul blocului, si tot aici sunteti si comentati, lasa-ti mai moale, baiatul tot filmul a lovit in scaun, si d-l ia atras atentia de mai multe ori, dar ce trebuia sa inghita toate loviturile de 2 ore in scaunul lui?
    Nu mai fiti cretini, azi deja nu ai voie sa il tragi de ureche ca vezi doamne ce nasol esti, bine ca tu ca parinte nu iti educi copilul si il lasi in libertate fara sa stie ce e bine ce e rau … atunci ce mama masi vreti!?

  16. ... Răspunde

    @Dzuhas Pondro. Măi mămăligă cu brânză și țuică împuțită fiartă o singură dată! Din cum te exprimi eu am serioase îndoieli că ai 8 clase. Eventual 2, dar și alea la FF.

    • Dzuhas Pondro Răspunde

      Doar atat ai putut ? :-))) “trei puncte”, banuiesc ca am terminat discutia.

      • ... Răspunde

        Cred că mi-am exprimat foarte clar poziția mea. Dacă nu pricepi n-ai decât să te înscrii în clasa pregătitoare. Îți urez “succesuri”. Nu am timp de aberațiile unora de aici, tu se pare că da.

        • Dzuhas Pondro Răspunde

          Ok, dar cu “țuică împuțită fiartă o singură dată! ” te-ai cam dat de gol. Presupun ca ai avut contact cu produsul de-a lungul anilor trecuti, cum ar zice romanul: “you’re a funny guy”…cica nu ai timp.:-)))

          • Crăciun Ghiuri

            Vorbești omule singur în oglindă? Ce treabă are ce ai scris cu știrea? Sau e o întrebare prea grea pentru tine? Tratează-te că deja ne plictisești cu conversația asta de unul singur.

  17. Gyusi Răspunde

    Cine te obliga sa citesti conversatiile craciun ghiuri alias careva de pe aici …. treci pe antena 3 ca e mai palpitant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.