Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO. Forțe proaspete la IPJ Satu Mare. Zeci de absolvenți ai Școlilor de Poliție și-au început activitatea

Zeci de tineri care au absolvit școlile de agenţi de poliţie au intrat, de astăzi, în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

De astăzi, 30 septembrie, 42 de tineri au intrat în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Aceștia sunt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi ai Şcolii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere necesitățile instituției raportate la activitatea operativă din zona de competență, aceștia au fost repartizaţi la formaţiunile de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare împreună cu întreg colectivul dorește să le ureze și de această dată, bun venit în echipa polițiștilor sătmăreni și mult succes în activitatea profesională!

Sursa: IPJ Satu Mare

 

11 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Noi hoti, spagari in hainele statului.
    Spor la facut averi, jigodiilor !!

  2. Florin Răspunde

    Mai terminati cu prostiile astea. Dacă sunt polițiști inseamna ca sunt hoti sau spagari? Nici nu si-au inceput activitatea si ii si catalogați. Pun pariu ca si tu esti vreun frustrat care nu ii in stare sa intre la vreo scoala de politie si arunci cu noroi in altii.

  3. A Răspunde

    Cite clase au facut copii .

  4. H Răspunde

    Politisti pe banda rulanta.

  5. Norick Răspunde

    Am 46 de ani, lucrez la un atelier…
    Nu am dat niciodata de politist sau finantist corect. Toti intra..buna ziua, sunt xy de la..
    Rusine sa le fie. Asteapta sa le faci chiar gratis totul.
    Ce fel de specii sunt acestea?
    Parerea mea ca JIGODII !!!

    • Norick Răspunde

      Si la 46 de ani asa furi ?? Nu ai un pic de rusine tarane ? Iti spun eu , ca ai vreo 16 ani max. si ai furat telefonul lu’ mami cand ea o intrat la buda. Na hai pa, joaca-te mai bine cu nisip… 😛 🙂 😀

  6. Florin Răspunde

    Problema e la tine. Data viitoare când intră la tine in atelier le spui prețul si la revedere. Sa vezi ca nu te mai cauta. Din pacate unii dintre ei nu se pot dezvăța de obiceiurile vechi. Dar pot sa pun pariu ca fac asta cei care sunt aproape de pensionare( ăștia asa au fost invatati) bineînțeles nu toti, doar o parte dintre ei.

  7. cityzen Răspunde

    mă întreb câți din acești absolvenți vor rămâne la stradă să combată infracționalitatea, într-un an sau doi toti vor mutați din operativ în posturi călduțe pe la resurse umane, cabinet, administrativ, la poartă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.