Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Jaguar confiscat din greşeală. Cum a rămas un sătmărean fără maşină!

Jaguar confiscat dintr-o greşeală a autorităţilor în vama Petea. Un sătmărean susţine că a rămas dintr-o greşeală a poliţiei fără un autoturism Jaguar pe care l-a cumpărat legal, din cauza faptului că Poliţia Română a uitat să steargă un anunţ din sistemul cu maşinile furate.

“Am mașina jaguar oprită în vama Petea de pe 10 august. Deși am prezentat la parchetul din Satu Mare toate documentele precum că mașina este a mea și nu are nicio problemă, de atunci aștept un răspuns la cerere pentru a-mi reprimi mașina înapoi. Mașina avea o plângere de furt de când era în leasing în 2017, plângere care a fost retrasă din 2018, doar că poliția a uitat să o șteargă.

Eu am cumpărat mașina în iulie 2019 cu acte, am factura și acte de cumpărare a mașinii. Am fost oprit pentru prima dată de poliție la vama Petea în luna august. Atunci când am sunat, poliția din Italia și-a dat seama că au uitat să șteargă acea plângere. De pe data de 12 august aștept să-mi dea Poliția din România mașina. Nu mi se pare corect să-mi țină mașina oprită de atunci fără motiv, fără a primi un răspuns. Este de ajuns să verifice documentele pe care le-am predat la parchet şi a controla numărul mașinii”, a spus sătmăreanul, pentru PortalSM.

Poliţia de frontieră a anunţat în august, că proprietarul s-a prezentat cu Jaguarul în valoare de 94.000 lei în Punctul de Trecere al Frontierei Petea, iar maşina este dată în urmărire. Tot Poliţia a anunţat că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

 

FOTO. Jaguar confiscat în Vama Petea

 

Un comentariu

  1. avut Răspunde

    o alta fractura de logica marca portalsm. Voi spuneti ca omul susţine că a rămas dintr-o greşeală a poliţiei fără un autoturism Jaguar pe care l-a cumpărat legal, din cauza faptului că Poliţia Română a uitat să steargă un anunţ din sistemul cu maşinile furate. Dupa care treceti in citat faptul ca omul se plange de politia italiana…
    pana la urma unde e minciuna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.