Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Panică în Satu Mare. Un lup cehoslovac a ucis un câine și a atacat alți câini

Panică în Satu Mare. Un câine rasa lup cehoslovac aflat liber, sâmbătă, pe străzile din oraş, a atacat mai mulţi câini. Unul dintre ei a fost ucis iar ceilalţi doi au fost salvaţi.

Reprezentanţii asociaţiei Freelife au fost anunţaţi despre caz şi au intervenit. Ei au apelat la sprijinul jandarmilor şi la ajutorul unui dresor profesionist pentru prinderea lupului cehosclovac. Se pare că acesta a scăpat din curtea unde era ţinut.

“Multumim jandarmilor care au răspuns prompt la solicitarea noastră, dresorului Szabo Zoltan şi tuturor persoanelor care ne-au ajutat la rezolvarea acestui caz. Din păcate unul dintre căţeii atacaţi a murit, ceilalti 2 au fost salvaţi cu ajutorul membrilor Free Life care au intervenit între ei, şi preluaţi. Au fost identificaţi stăpânii, câinele lup a fost găsit şi dus de către noi în curtea casei, unde a intrat singur, moment în care au fost anunțați și stăpânii. Din oficiu s-a depus plângere la poliție pentru a se lua măsurile necesare”, au transmis rerezentanţii Freelife.

5 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Pe strada Uzinei, zona fostei Textile Ardeleana sunt multi câini vagabonzi trebuie luate masuri si acolo

  2. Nimeni Răspunde

    @Anonim. Trebuie dus lupul cehoslovac acolo si se ocupa el de problema, pe altcineva nu vad sa se implice.

  3. Szandokan Răspunde

    E semn ca vin alegerile, câinele a dat doar un mic exemplu cum se mănâncă între ei.

  4. Un om Răspunde

    In zona străzii Botizului, pe străzile adiacente Orientului, I l. Caragiale și Crivățului, doi câini din rasa pitbull sunt lăsați afară din curte intenționat și hoinăresc pe aceste străzi. Suntem oameni care avem copii mici de doi trei ani și să ferească Dumnezeu să atace acești câini vreun copil. Cred că-l nenorocește definitiv. Cred că și în zonă ar trebui luate măsuri urgente. Dar din păcate pe aceste străzi vezi un echipaj de poliție sau polița locală o dată la câteva luni, dacă nu la un an.

  5. ciprian Răspunde

    Luatii pasaportul…vedeti pe unde a intrat in tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.